polinka
14:24, 10 sty 2015

Wpadłam tylko powiedzieć, że urwanie głowy mam dzisiaj w pracy i brak czasu na forum
( Avatarka musiałam zmienić, nie mam parcia na popularność a miałam przykrą sytuację...
Kasia ja Cię podziwiam, że planujesz rabaty przenikające się. I to nie są żadne śmiechy hihi tylko szczera prawda
Moim zdaniem łatwiej jest posadzić rośliny w liniach niż kombinować z falami, plamami itd. i będę Ci gorąco kibicować w tych planach lecz raczej nic nie podpowiem ponieważ taki ze mnie projektant jak z koziej .... trąbka

Tą donicę masz obok wejścia do domu? To takie miejsce reprezentacyjne? Jesli tak to ważne aby cały rok ta kompozycja była ładna
Trawy na wiosnę ścinasz, szałwię też. Nie pamiętam co tam jeszcze planowałaś a nie mam czasu aby się cofnąć ale chyba tylko bukszpan masz całoroczny...
Może jutro będę miała trochę spokojniejszy dzionek to wrócę do początkowych map
Macham Wam dziewczynki

Kasia ja Cię podziwiam, że planujesz rabaty przenikające się. I to nie są żadne śmiechy hihi tylko szczera prawda

Tą donicę masz obok wejścia do domu? To takie miejsce reprezentacyjne? Jesli tak to ważne aby cały rok ta kompozycja była ładna

Może jutro będę miała trochę spokojniejszy dzionek to wrócę do początkowych map

Macham Wam dziewczynki