bez sznas aby co roku nowe bo one tak naprawdę to zaczynają dobrze przyrastać w trzecim roku dopiero i poza tym to chyba one potrzebują sporo mijesca na korzenie i papu
Ale fajną inspirkę wypatrzyłaś Nadrobiłam zaległości, jak oglądałam twój projekt, tez pomyślałam o programie angielskim, ze widziałam w ogrodach kostki i trawy i nie pamiętałam, w którym odcinku. Tess przyszła z pomocą. Czuję, co byś chciała osiągnąć, ale dla mnie też musi być więcej kostek uzupełniających się różnej szerokości, wysokości uzupełnione trawami i szałwią. Byłoby świetnie.
ale jakbym zrobila na zamówienie takie większe i odcuneła na skraj tarasu żeby nie stały przy oknie to by były prawie jak Twoje przy domku i tam daja trawy przeciez rade
Tego nikt Ci nie powie ze 100% pewnością.
Jednak ryzyko wymarznięcia można zmniejszyć, poprzez ocieplenie donicy.
Robi się to od środka, najlepszy jest styrodur, może być też styropian.
Malkul ma donicę stalową (czyli cienką i zimną), a w środku ocieploną właśnie w ten sposób.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.