to dobrze wiedziałaś że nie wiedziałaś że mam bo nie mam pisałąm ze widziałąm inspiracje z perłówka która byłaby pewnie lepsza bo nie ejst taka limonkowa jak sesleria i z bladością lawendy pewnie lepiej gra. ja mam seslerie i lawendę
zastanawiałam się czy dajecie rade przejść koło Waszej lawedy nie dość że cała bzyczy to jeszcze zawładnęła prawie połowa Waszego przejścia dla pieszych
wiesz nie rozmyślałam nad wysokościa ale nie chciałam za wysoko bo to jednak jest trochę podniesiona rabata. Wiesz gdybam ale pewnie mi zabraknie odwagi na poduchy
Asia, mi te upały wyeliminowały chwasty. Faktycznie nie ma ich a niczym nie pryskaąłm. następnie tygodniowe ulewy odratowały trawnik i tak trwam w chwilowym zachwycie
masz zdjęcie? lecie zaraz. wiesz podejrzewam ze montanki nie wszyste sa montankami..:/ albo sa przerośnięte trawą bo jedne są sztywniejsze jakby twardsze a drugie mega miękkie...
Kasia nie masz co lecieć, leżę w łóżku i czytam co tam u innych. Swojego teraz z bliska nie sfociłam, zrobię fotki w najbliższy weekend. Mam jakieś zdjęcie z wczoraj z daleka, ale nie będzie na nim dobrze widać. Wkleję po południu, a teraz wstaję do roboty.