hej, zaglądam ale tylko z 5 stron wstecz bo trudno nadążyć buksy spore, nie znam się czy będą ok czy nie ale chętnie popatrzę myślę ze jak je podkarmisz to się odwdzięczą
ciekawam bardzo wiosny u Ciebie
I od razu pytanie praktyczne.....jezusku styczen dopiero ....... Czy od razu jak zasadze mam je ciąć ? Bo nowe jak sie kupi to po zasadzeniu od razu sie przycina...ale te beda mialy poranione.korzenie a ciecie tez nie bedIe kosmetyczne....
Gdzieś po drodze znalazłam dyskusje o bukszpanach i tam było zdjęcie Twoich jak chcesz mieć je zdrowe i ładne to posadz je tam gdzie mają siedzieć i daj im spokój przez rok ,dwa niech się zaadoptują podrosną Nic z nimi nie rób lej tylko wodę .Zadnych nawozów .Wody potrzebują nie tylko duzo ale i często .A jak chcesz mieć zdrowe to wsadż sobie swoje roślinki i zobaczysz ze nic do nich nie będziesz dokładać a będą piękne Moje są wychodowane u mnie i nigdy nie dawałam zadnego nawozu i nigdy nie chorowały .Pozdrawiam
Poczytałam sobie Ty nie masz fizia ---poprostu chcesz mieć ładne rośliny ha ha Moje buksy.Zdjęcie usuń jak przeszkadza
Jak tam po kolędzie? Dowiedział się ksiądz jaka grzeszna z Ciebie dziewczyna? Pamietasz, że dzisiaj dzień kiedy najlepiej działają maseczki z ziół zebranych we własnym ogrodzie???