Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

lindsay80 12:37, 05 wrz 2016

siakowa napisał(a)
edyta czy to po lewej to the beatles? bo po prawej montanka

ja Ci jeszcze muszę fotkę zrobić, jakich ala montanek z pobliskiego lasu sobie naniosłam - tylko przeplewię, bo na razie rosną w przechowalniku.
lindsay80 12:39, 05 wrz 2016

siakowa napisał(a)
nie strasz ich za bardzo

jak ja widzę perfekcję na Twoich fotkach, to pewna jestem, że im tam u Ciebie lepiej niż u mnie będzie
siakowa 12:40, 05 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

ja Ci jeszcze muszę fotkę zrobić, jakich ala montanek z pobliskiego lasu sobie naniosłam - tylko przeplewię, bo na razie rosną w przechowalniku.
a nie boisz się ze takie leśne stworki to się lubia rozmnażać nadmiernie ?
siakowa 12:41, 05 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

jak ja widzę perfekcję na Twoich fotkach, to pewna jestem, że im tam u Ciebie lepiej niż u mnie będzie

hahahha perfekcję!!!! to mnie zabiłaś : wszędzie coś niedokońcozne, ławki jedna noga pomalowana, druga nie, kora lezy od dwóch tygodni na rabacie i bym tak mogła jeszcze długo ale jeszcze nie podarujesz mi swoich podopiecznych
lindsay80 12:46, 05 wrz 2016

siakowa napisał(a)

troche strach jest, jaby co bedzie jeszcze wiecej rzeczy do wyciepywania
lindsay80 12:50, 05 wrz 2016

siakowa napisał(a)

hahahha perfekcję!!!! to mnie zabiłaś : wszędzie coś niedokońcozne, ławki jedna noga pomalowana, druga nie, kora lezy od dwóch tygodni na rabacie i bym tak mogła jeszcze długo ale jeszcze nie podarujesz mi swoich podopiecznych

kto by sie domyslil jakbys nie napisała, ja właśnie się z chęcią ich pozbędę, bo tyle się tego nakociło
UlaB 12:53, 05 wrz 2016

siakowa napisał(a)

Kopałam niedawno z Agąpodlasie takie turzycowe stworki - w promieniu metra były samotne. Naszym zdaniem - bezpiecznie. U Agi już jakiś czas rosną w ziemi, u mnie dopiero od niedawna. Wyglądają bardzo ładnie. Nie bardzo tylko wiem jak się z nimi obejść na wiosnę

a, edytuję, w całej okolicy takie z rozłogami tez były, ale tych nei brałysmy

A tak w ogóle to jadąc latem S7 w okolicach Ostródy (budowa) widziałam tak piekne kostrzewy że kusiło mnei żeby stanąć i wykopać

siakowa 12:58, 05 wrz 2016

UlaB napisał(a)

Kopałam niedawno z Agąpodlasie takie turzycowe stworki - w promieniu metra były samotne. Naszym zdaniem - bezpiecznie. U Agi już jakiś czas rosną w ziemi, u mnie dopiero od niedawna. Wyglądają bardzo ładnie. Nie bardzo tylko wiem jak się z nimi obejść na wiosnę

a, edytuję, w całej okolicy takie z rozłogami tez były, ale tych nei brałysmy

A tak w ogóle to jadąc latem S7 w okolicach Ostródy (budowa) widziałam tak piekne kostrzewy że kusiło mnei żeby stanąć i wykopać

heloł takie ot zboczenie mamy tu wszyscy ale jak rosną na dziko to jak nie zrobisz im nic na wiosne to powinny sobie tez poradzić
siakowa 12:58, 05 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

kto by sie domyslil jakbys nie napisała, ja właśnie się z chęcią ich pozbędę, bo tyle się tego nakociło

uf
UlaB 13:05, 05 wrz 2016

siakowa napisał(a)

heloł takie ot zboczenie mamy tu wszyscy ale jak rosną na dziko to jak nie zrobisz im nic na wiosne to powinny sobie tez poradzić

tak podejrzewam Po wykarczowaniu barwinka siedzą u mnie teraz z funkiami pod świerkiem i szczerze mówiąc niezbyt często tam wchodze. Zobacze jak sobie będą radziły, licze na samowystarczalność - w sumie mają tam warunki "jak w domu"

Prosa Twojego jakos wczesniej nie zarejestrowałam, bardzo ładne. Pewnie na rabatę na drodze by mi pasowało, ale juz nawet tam chyba nic nie wcisne Tak, zdecydowanie to jednostka chorobowa - uzaleznienie. Najgorzej ze mam busz, a ciagle cos mi się pałęta w doniczkach.