Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

amelia_b 10:21, 15 wrz 2016

siakowa napisał(a)

tak, goldau
mam Kasiu a nie wiesz ty może przypadkiem jak się go rozmnaża? da się wysiać z nasion? czy kępę trzeba dzielić?
siakowa 10:23, 15 wrz 2016

amelia_b napisał(a)
mam Kasiu a nie wiesz ty może przypadkiem jak się go rozmnaża? da się wysiać z nasion? czy kępę trzeba dzielić?

te co widać na wiosne kupione pociachałam wtedy od razu nożem na 4 sztuki . baaaardzo szybko rośnie, nie ma sensu bawic się w inne sposoby.
siakowa 10:25, 15 wrz 2016

chojna napisał(a)
Siako śliczne zdjęcia, stipy nie kochałam, ale chyba się właśnie zakochałam

Proso posadziłam na najnowszej rabacie. Na razie jest cieniutkie, ale ja będzie takie jak Twoje w przyszłym roku to nie mogę się doczekać.

Dziękuję wiesz ze stipą uważaj bo Ci co maja ją już kolejny rok to najpierw się zakochali a teraz przestają ją kochac

a jakie masz proso?
amelia_b 10:38, 15 wrz 2016

dziękuje Kasiu
beata_m 20:32, 15 wrz 2016

pięknie ta stipa się u Ciebie prezentuje Katarinka i w rzeczce jak urosła ładnie pamiętam zdjęcia chyba z wiosny czy wczesnego lata jak takie maluszki sadziłaś
i proso kurcze no faktycznie dobrze wygląda!
A Twoje Polinka czemu w kompostowniku?! Dopytuje, żebym przez zimę się nie nudziła
Konieczki 21:12, 15 wrz 2016

Kaśka głowa do góry, napiszę Ci że dziś wstałam z łóżka -niby się cieszyć bo leżę w nim z mężem, tylko kurna oboje mamy angine 40st do wczoraj, zero popędu, rozpędu itp... NIGDY NIE CHOROWAC RAZEM Z MĘŻEM. Szlak by trafił. Taka ładna pogoda a tolu dooopa. Do tego młodsza pociecha z rodzicami bo przeziebiona. No czy może być gorzej?

Piękne proso, stipa, a najbardziej mnie urzeka spójność w jaka to stronę zmierza. No i Ty wiesz Twoje ogrodzenie to moje marzenie a i pergola.
Cmok
siakowa 07:31, 16 wrz 2016

beata_m napisał(a)
pięknie ta stipa się u Ciebie prezentuje Katarinka i w rzeczce jak urosła ładnie pamiętam zdjęcia chyba z wiosny czy wczesnego lata jak takie maluszki sadziłaś
i proso kurcze no faktycznie dobrze wygląda!
A Twoje Polinka czemu w kompostowniku?! Dopytuje, żebym przez zimę się nie nudziła

Goły girku Pamiętasz maluszki stipowe w kamykach? jak to możliwe jak nie były widoczne nikt nie wierzył że tam są buziaki
siakowa 07:34, 16 wrz 2016

Konieczki napisał(a)
Kaśka głowa do góry, napiszę Ci że dziś wstałam z łóżka -niby się cieszyć bo leżę w nim z mężem, tylko kurna oboje mamy angine 40st do wczoraj, zero popędu, rozpędu itp... NIGDY NIE CHOROWAC RAZEM Z MĘŻEM. Szlak by trafił. Taka ładna pogoda a tolu dooopa. Do tego młodsza pociecha z rodzicami bo przeziebiona. No czy może być gorzej?

Piękne proso, stipa, a najbardziej mnie urzeka spójność w jaka to stronę zmierza. No i Ty wiesz Twoje ogrodzenie to moje marzenie a i pergola.
Cmok

Na chwile mi lepiej I to nie porównując mój stan do Twojego Współczuje choróbska, I Twojego a przede wszystkim Tobie choróbska mężowego

Miło mi bardzo że Ci się podoba u mnie Cmok
kasja83 07:44, 16 wrz 2016

siakowa napisał(a)

Dziękuję wiesz ze stipą uważaj bo Ci co maja ją już kolejny rok to najpierw się zakochali a teraz przestają ją kochac

Dlaczego miłość do stipy się kończy??Ja całą wykuszową chcem nią obsadzić.Co z nią nie tak?
siakowa 07:46, 16 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

Dlaczego miłość do stipy się kończy??Ja całą wykuszową chcem nią obsadzić.Co z nią nie tak?
no ja tego tez nie rozumiem że się pokłada , ze nieporządna, że tylko młode siewki jędrne a stasze egzemplazrze brzydkie..że się pojawia i znika w zależności od zimy...nie wiem co mogę jeszcze wymyślić jestem na etapie że dla mnie to wszystko nie ważne jak na wiosne mi wszyskot wymarznie to może dołącze do tych co ja przestali kochac