Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

20:52, 23 sie 2017
siakowa napisał(a)
zazdroszczę umiejętności przesadzania stipy... Mi się to nigdy nie udało...

ja przywiozłam od Kasi z górki m-c temu reklamówke jej siewek beszczelnie wydartych ze stopni schodowych ...sadziłam w upale 30st ...w pełnym słońcu ...podlewałam dbałam z 80% sie przyjeło ma sie dobrze ...chyba to nie jest trudne ...skoro susza i upał jej nie zaszkodziły ...chyba nadmierna wilgoc dla niej jest zabójstem ...tak sadze ...bo u mnie wiosna było bagno dość długo i stipa padła

jakis tydzień temu odkryłam ze mam tez sporo włsnych siewek ...juz im dam w tym roku spokój niech męznieja ...na wiosne przesadzę jak juz zagrozenie bagienkiem minie
siakowa 21:00, 23 sie 2017

nawigatorka napisał(a)
siaka co Ci buty z tarasu wynosiło? mi ja mam po całym ogrodzie i to zjedzone? nawet kalosze! najpierw młodym się oberwało ze bałaganiary ale jak juz swoje znalazłam w trzcinnikach to zwątpiłam
po koopie wnioskuję że lis był u mnie
siakowa 21:01, 23 sie 2017

eee_taam napisał(a)

ja przywiozłam od Kasi z górki m-c temu reklamówke jej siewek beszczelnie wydartych ze stopni schodowych ...sadziłam w upale 30st ...w pełnym słońcu ...podlewałam dbałam z 80% sie przyjeło ma sie dobrze ...chyba to nie jest trudne ...skoro susza i upał jej nie zaszkodziły ...chyba nadmierna wilgoc dla niej jest zabójstem ...tak sadze ...bo u mnie wiosna było bagno dość długo i stipa padła

jakis tydzień temu odkryłam ze mam tez sporo włsnych siewek ...juz im dam w tym roku spokój niech męznieja ...na wiosne przesadzę jak juz zagrozenie bagienkiem minie
a ja i podlewać i nie podlewać i wykopie z pełną bryła żeby nie poczula i klops
polinka 21:01, 23 sie 2017

Chodz do mnie na chwile Mam problem...
Luki 21:23, 23 sie 2017

Prawie jak w chmurach, a te śnieżne pnie brzóz... no cudo
beta 21:59, 23 sie 2017

siakowa napisał(a)

Mało nie zeszlam na zawał jak zobaczyłam te zdjęcia. ...jest cudnie,bosko, nietuzinkowo. ...A tylko dlatego cytuje to jedno zdjęcie bo chciałam spytać czy to cynamonek?
I ja też napiszę ze ten ogród w bardzo moim stylu....I ze swój też lubię najbardziej w sierpniu
Pozdr
lindsay80 23:32, 23 sie 2017

Piękne widoczki!
Śmiałki dalej dają radę, nie mają rdzy? U mnie część się zrobiła pomarańczowa.
Johanka77 23:55, 23 sie 2017

Trawiska wciąż szaleją!
Widzę, ze śmiałki nadal trzymasz

Moje dtugą młodość już przeżywają...
siakowa 09:26, 24 sie 2017

polinka napisał(a)
Chodz do mnie na chwile Mam problem...

przybywam
siakowa 09:27, 24 sie 2017

Luki napisał(a)
Prawie jak w chmurach, a te śnieżne pnie brzóz... no cudo

coś te chmury beżowe brzozy są tak cudne że muszę się trzymac portków żeby kolejnych nie kupić