Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* » Edycja postu

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 09:49, 08 cze 2018

margaretka3 napisał(a)
Kasia, dlaczego ty masz tak ładnie i dlaczego ja tak nie mam? Ech. Wzdycham sobie.

Posadziłam Caradonnę z ciemnoróżową jarzmianką i już miałam tę jarzmiankę wymieniać na białą, bo mi się za ciemne zestawienie wydawało, a tu widzę że u Ciebie taki właśnie zestaw. No i myślę nadal.
hehehe rumienie sie
Zestawienie jest ciemne ale przeurocze. Razem z nimi miala byc jeszcze bordowa piwonoa ale nie dpstalam i jest blado rozowa. Nie jest to zestawienie ktore z daleka rzuca sie w oczy i swieci ale jest widoczne. Ja to np z okna salonu widze a mam do tego miejsca jakies 15 m. Efekt jest jakby cieniowania bo subetelne zmiany kolorystyki sa a nie kontrasty.
siakowa 09:50, 08 cze 2018

kasja83 napisał(a)

A przypomnij mi...stipa Ci zimuje-czy raczej musisz wymieniać?
odpukać.. Zimuje i sie rozsiewa bardzo dpbrze
siakowa 09:52, 08 cze 2018

magda19831 napisał(a)
Powtórzę się kolejny raz - masz bosko ! Czy u Ciebie caradonna się nie rozkłada na boki?
generalnie nie. Zwlaszcza w tym sezonie bo dostala marcowym mrozem i ledwo sie zebrala i jest mniejsza. Ale w zeszlym rpku byla gigantyczna a ze jej dlugo nie scinalam dostala maczniaka i jedna sztuka pokladala mi sie. Ale raczej sterszy sztywno
aleksandra_g 23:38, 09 cze 2018

mega mega czad! miło było tu wpaść i nacieszyć się tymi widokami!
siakowa 19:01, 11 cze 2018

aleksandra_g napisał(a)
mega mega czad! miło było tu wpaść i nacieszyć się tymi widokami!
cmok
Karlach 22:19, 20 cze 2018

Patrząc na twój ogród ma się wrażenie że on żyje swoim życiem, a rośliny są w ciągłym ruchu.Magia w czystej formie
iwka 12:57, 21 cze 2018

Kasia, nie wierzę, śmiałek mi kwitnie
Wani 08:40, 29 cze 2018

Siakowa zaczęłam czytać od początku ale chyba sobie zeszyt do robienia notatek muszę założyć i zacznę jeszcze raz Ale póki co chciałam napisać że Twój ogród jest idealny i patrząc na zdjęcia z 2014 roku myślę że podziałałaś wcale nie takimi małymi krokami Jest naprawdę fantastycznie i wzdycham sobie regularnie do zdjęć z wizytówki, pozdrawiam
KasiaBawaria 11:07, 29 cze 2018

Szczeka mi opadla przy twoich stipach.Prosze o wiecej fotek z jarzmiankami!Please. I tej rabaty pod brzoza przEd tujami. Uwielbiam takie zakatki.
KasiaBawaria 16:13, 29 cze 2018

siakowa napisał(a)
klon strzępiastokory i rabata która obecnie jest w moim ulubionym stadium

Jakie tu trawki pod klonem?