Kasia, ja dziś przez te fotki nic nie zrobiłam, co było w planach. Najpierw foty twego ogrodu - zakochałam się w twych kostkach. Jako że lubię wiedzieć co i jak, więc sobie wygooglowałam twój ogród i znalazłam plan kostek - i ogrodu na stronie 160. Potem zaczęłam szukać podobnych stylów i się natknęłam na tablice na Instagramie
Potem to juz przepadłam na dobre. A że coś mnie od wczoraj bierze, to tym oglądaniem tak się zmęczyłam, ze zasnęłam i śniły mi się takie ogrody Zmęczyłam się znowu, więc już przy kawie na pobudzenie wytłumaczyłam sobie, że dziś zimno i do ogrodu juz nie poszłam. U fryzjera dziś byłam, to na telefonie dalej oglądałam pismo obrazkowe z twojego ogrodu, aż mi telefon padł. No wiec wszystko przez twój ogród i te cudne foty - czuję się usprawiedliwiona nicnierobieniem dziś.
Buziaki. I od czasu do czasu czekam na więcej. Dziękuję za ten cudny pokaz i leniwy poniedziałek
Iwonka to ja Ci tez dziekuje za. Podróż sentymentalna po moim wątku troche sie pozmoenialo w tej donicy ale baza jest az jestem pod wrazeniem jak bylam konsekwentna a ibspiracja byl ogrod charlotterowe gardens. Ciekawe czy znajdziesz który buziaki