Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

MARZNNA 22:07, 10 lip 2018

Dobry wieczór ,

Podoba mi się Twój ogród. Zastanawiam się co to za bylina - różowa, majaczy wsród traw, nieopodal jest też szałwia. Czy jest to sadziec plamisty
Będę wdzięczna za odpowiedz.

Pozdrawiam,
Marzena
malgol 14:21, 12 lip 2018

Kasiu, mam pytanie jeszcze raz o Twoje białe jarzmianki.Czy one sa idealnie białe czy mają łodyżki pod kawiatami leciutko podbarwione na różowo? W znanej tu na forum szkółce Pani powiedziaał mi ,że nie ma idealnie białych jarzmianek i te jej białe mają podbarwione lekko różem łodyzki i chyba kwiaty (?) a że teraz ma dostępne tylko w wersji przekwitnietej to nie wiem co kupuje a okaże się za rok dopiero
siakowa 23:02, 13 lip 2018

eee_taam napisał(a)

najtrudniejsze jest docenc to co sie ma

ale chyba kazdy przez ta faze przechodzi ...ze 5-10 lat później chce nowy dom ..nowy ogród ) i to raczej jest niekończąca sie opowieść

nie tak dawno chciałam nowy dom budować ....moze nawet i nadal chce ...tylko nie jestem gotowa na pobojowsko pobudowlne i nowy ogód choc i w temacie ogrodu zrobiłam rewolucje dośc duze w tym roku ...a jeszcze w kwietniu sie zarzekałam ze mam wszystko dobrze posadzone ...nic tylko lezeć i patrzeć))
mam to ciagle choć trochę wyzywam sie w pracy a z drugiej strony eM ciagle powtarza ze dzieci podrosly wiec teraz czas na podróże
siakowa 23:03, 13 lip 2018

MARZNNA napisał(a)
Dobry wieczór ,

Podoba mi się Twój ogród. Zastanawiam się co to za bylina - różowa, majaczy wsród traw, nieopodal jest też szałwia. Czy jest to sadziec plamisty
Będę wdzięczna za odpowiedz.

Pozdrawiam,
Marzena
cześć
Musialabys zacytowac zdjecoe bo nie wiem niestety o którą rosline chodzi. A noe. Chce wprowadzic cie w błąd.
siakowa 23:06, 13 lip 2018

malgol napisał(a)
Kasiu, mam pytanie jeszcze raz o Twoje białe jarzmianki.Czy one sa idealnie białe czy mają łodyżki pod kawiatami leciutko podbarwione na różowo? W znanej tu na forum szkółce Pani powiedziaał mi ,że nie ma idealnie białych jarzmianek i te jej białe mają podbarwione lekko różem łodyzki i chyba kwiaty (?) a że teraz ma dostępne tylko w wersji przekwitnietej to nie wiem co kupuje a okaże się za rok dopiero
te które dostałam jako. Biale sa zupelnoe białe. No mlze dol precika jest rozowawy jak sie przyjzysz. A chyba wlasne siewki. Z bordowej mam biale z delikatnym różowym zabarwoeniem.
To te biale
malgol 23:09, 13 lip 2018

No piękne te białe jarzmianki niezmiennieczyli muszę szukać jednak czysto bialych.Bo są
estre 15:57, 18 lip 2018

Witam
Zobaczyłam te łany stip i oniemiałam. Jest cudownie!
siakowa 21:53, 21 lip 2018

malgol napisał(a)
No piękne te białe jarzmianki niezmiennieczyli muszę szukać jednak czysto bialych.Bo są
gdybym wiedziala jak sie nazywaja... Ale nie wiem.
siakowa 21:53, 21 lip 2018

estre napisał(a)
Witam
Zobaczyłam te łany stip i oniemiałam. Jest cudownie!
dziekuje
popcorn 22:55, 21 lip 2018

pi€knie!

tak, czas na podroze