Kasiu powiedz mi, bo masz przy ognisku za ławką tą rabatkę z piwoniami, widziałam że masz tam chyba połączenie piwoni z jarzmiankami, szałwią i cosik jeszcze??? chodzi mi po głowie podobna rabatka i jeszcze myślę o jeżówkach??? jesteś zadowolona u siebie z efektu, czy coś byś zmieniła??? buziaki
no bardzo ciekawe to zwlaszc, a ze nikt w ubiegltch latach z posiadaczy seslerii nie wspominal o takich objawach... Hmmmm... Moje malenkie podzielone nie beda mialy z czego odbic na wiosne bo padaja zupełnie
frontowa skończona choc to dosc nietrafne okreslenie hehehe pewnie będzie jeszcze meblowana dosadzana itd.
W zeszlym roku sesleria byla u mnie wzorowa. Hmmm. Mimo wszystko bym z niej nie rezygnowala.
jest tam piwonia jarzmiabki i wysoka szalwia caradonna oraz naparstnica i smialek. W trakcie kwitnienia jestem zadowolona ale u mnie zawsze jarzmianki łapią po przekwitnieciu grzyba chyba i teraz tez zlapala piwonia. Szalwia przekwitła wiec obecnie jest tam smialek i chore liacie wiec efekt łał dla mnie jest ale krótki. Mysle ze jeżówki moglyby wydluzyc atrakvyjnosc tej rabatki.