Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

polinka 11:22, 26 maj 2015

siakowa napisał(a)

no zdjecia przekłąmują ta donica z buchananii ma 6 metrów !! a ten pas bukszpanu jakies 5...naprawde za dużo pasa...decyzja podjęta

Kasiek, Ty to widzisz w realu, zdjęcia wiadomo, że nie przekażą obrazu tak jak my to widzimy w swoim ogrodzie. 6 m to długi pas (kopałam teraz taki rowek) jak Cię drażni to zmieniaj Najwyżej za rok powrócisz do tematu
MAD 11:24, 26 maj 2015

siakowa napisał(a)
ino pogoda w końcu musi byc !

Oj tam, oj tam! Przecież to nie cięcie ani nie pryskanie. Peleryna na plecy i do dzieła. Właśnie! Muszę sobie nabyć taką pelerynę co by mi shitowata pogoda planów ogrodowych nie psuła.
siakowa 11:27, 26 maj 2015

MAD napisał(a)

Oj tam, oj tam! Przecież to nie cięcie ani nie pryskanie. Peleryna na plecy i do dzieła. Właśnie! Muszę sobie nabyć taką pelerynę co by mi shitowata pogoda planów ogrodowych nie psuła.

tyle że plany które maja pierwszeństwo najpier musze zrealizowac a dzieciaki tyle nie wytrzymaja na dworze w deszcz ale podobno od jutra ma byc wiecej słońca..
MAD 12:16, 26 maj 2015

siakowa napisał(a)

tyle że plany które maja pierwszeństwo najpier musze zrealizowac a dzieciaki tyle nie wytrzymaja na dworze w deszcz ale podobno od jutra ma byc wiecej słońca..

Mnie też głównie z dala od ogrodu dzieciaki trzymają. Piątki od rana do 15 są 100% ogrodowe i jak w piątki pada to mnie szlag trafia. I jak Teściowa wpadnie i z dzieciakami siedzi to moge pobuszowac. A tak to lipa. Wracam z roboty, dzieciaki stesknione i nie ma mowy o wymknięciu sie. Chyba, że na 3 min. gnojówke z pokrzyw zamieszać.
Inna sytuacja jak pogoda piękna i towarzystwo siedzi na zewnątrz. Ale w tedy to tylko jakieś pielenie z doskoku bo muszę ich mieć na oku żeby sie nie pozabijali.
siakowa 12:18, 26 maj 2015

MAD napisał(a)

Mnie też głównie z dala od ogrodu dzieciaki trzymają. Piątki od rana do 15 są 100% ogrodowe i jak w piątki pada to mnie szlag trafia. I jak Teściowa wpadnie i z dzieciakami siedzi to moge pobuszowac. A tak to lipa. Wracam z roboty, dzieciaki stesknione i nie ma mowy o wymknięciu sie. Chyba, że na 3 min. gnojówke z pokrzyw zamieszać.
Inna sytuacja jak pogoda piękna i towarzystwo siedzi na zewnątrz. Ale w tedy to tylko jakieś pielenie z doskoku bo muszę ich mieć na oku żeby sie nie pozabijali.

o to to to ja zamiast piatku czasami soboty jak najmłodzszy u babci spi ostatnio kupiłam całe wiaderko kredy i pozwoliłam pisać po wszytskim tylko nie po scianach
MAD 12:22, 26 maj 2015

siakowa napisał(a)

o to to to ja zamiast piatku czasami soboty jak najmłodzszy u babci spi ostatnio kupiłam całe wiaderko kredy i pozwoliłam pisać po wszytskim tylko nie po scianach

To moi strzelili mi graffiti na moim pięknym murze. Deszcz już wszystko zmył ale ślad po serduchu mam do dzisiaj. Miałam towarzystwo z głowy na godzinę.
siakowa 12:27, 26 maj 2015

MAD napisał(a)

To moi strzelili mi graffiti na moim pięknym murze. Deszcz już wszystko zmył ale ślad po serduchu mam do dzisiaj. Miałam towarzystwo z głowy na godzinę.

no to laurka na dzień mamy jak ta lala
MAD 12:29, 26 maj 2015

siakowa napisał(a)

no to laurka na dzień mamy jak ta lala

Od 2 miesięcy...
siakowa 12:38, 26 maj 2015

MAD napisał(a)

Od 2 miesięcy...

no widzisz..nie jedna by chciała dzień mamy miec przez 2 miesiące
nawigatorka 12:56, 26 maj 2015

Jak Was ogrodowa energia rozpiera to zapraszam do mnie pogoda wakacyjna,roboty co nie miarą chętne ręce do pracy zawsze mile widziane