Kasiek - Udało się rozszyfrować
Urszulla - Może kiedy zmienię miejscówkę mojemu Wolfgangowi,to też stanie sie terminatorką
Milka - Kardynałka nie lubię,bo takie kwiatki jak na zdjęciu ma tylko jednego dnia,w kolejne już się rozwalają,takie niechlujne te kwiatki się robią.
Już trzeci rok jest u mnie i cały czas ma wiotkie pędy.
Odnośnie cięcia Chopinów,to one same wymuszają u mnie niskie cięcie,bo przemarzają im pędy,nawet w te 2 ostatnie zimy-niezimy.
Bogdzia - Moje też w pierwszym kwitnieniu do metra dorastają,można się napatrzeć na te wspaniałe kwiaty z góry,ale już w drugim wyciągają się do 2m.
07_Rene -Zapach musisz sobie wyobrazić

W obecnej chwili ,wieczorem mieszają się zapachy róż,lilii i maciejki....

Odnośnie Edenki,trzymała kwiaty do wczoraj,nie wiem czy to pod wpływem upałów,czy ciężaru w pełni rozkwitłych kwiatów,wczoraj odkryłam,że wszystkie miały opuszczone główki. Ale i tak jest wspaniała.

Pszczelarnia - Nie wiem dokładnie ile, ale ponad 100
Madzenka - Nie wszystkie zachwycające,niestety mój Otello mimo,że ma słońce dopiero po południu i tak mu przypaliło płatki, muszę mu zmienić miejscówkę.
I Spirit of Freedom też zaszczyciła raptem jednym kwiatkiem i to marnym,a czekam na nią już drugi sezon

Ale co tam,poczekam jeszcze
Gruszka_na_w... - tak,Gospel pokazała w tym sezonie swoje piękno.
eee_taam - zapraszam,zawsze i wciąż
jolanka - Gdyby nie to,że już wcześniej miałam zaplanowany wypad w góry,też bym pewno pojechała na to Świeto różane do Końskowoli.
Miałam ochotę na wypad do Forst,ale nie miałam z kim,do dziewczyn z Łodzi za daleko mam,żeby się z nimi wybrać

A mój eM tylko na góry daje się namówić,żadne krzaki go nie interesują

Rob dużo zdjęć

Myślę,że skoro tamte szkółki sprzedają obecnie róże w donicach przez internet,to i na wystawę przytargają coś fajnego w ramach reklamy
MarekW - Marku,masz też dużo wspaniałych róż.
Dopiero kiedy u Ciebie zobaczyłam Winchester Cathedral z różową pręgą,obejrzałam dokładnie swoją i też odkryłam taki znak charakterystyczny,ale delikatniejszy

Tak,Jana Paweła II musisz mieć

a masz różę klasztorną ?

Też fajna i pachnie
Uetersener Klosterrose