Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Ewa777 13:07, 12 lip 2016

Kindzia napisał(a)

Twoje tez takie będą Ewciu Trochę cierpliwości tylko...
W ogóle mi się bardzo podobają te donice, a trzecia mi tam pasuje Teraz mogę podziwiać każdego dnia
Dziękuję

Kasiu, Ty widziałaś u mnie lilie, które kupiłam w sobotę - duże i kwitnące. Tych co posadziłam nie fotografuję, bo to takie maluszki, że aż wstyd
agata19762 13:48, 12 lip 2016

Kasiu podglądam od pewnego czasu Twój ogród
Róże i jeżówki masz cudowne.
Miałam kilka pełnych jeżówek, kupiłam w ubiegłym sezonie i nic nie mam po zimie. Dlaczego ???

Zakochana jestem w Twoich prezentowych donicach.
Dostałam podobne na urodziny

Pozdrawiam
Agania 14:01, 12 lip 2016

Na Twoje róze mogę patrzeć godzinami, cynie cud miód, w tym roku mam puste, pełne mi nie wzeszły, a z jakiego źródła masz swoje, nie zapomnij zebrać nasionek
Trzy donice som...a drugiemu buczkowi powieś na gałązkach ciężarki na sznurkach np. buteleczki z piaskiem
boguslawa_ma... 20:38, 12 lip 2016

Kindzia napisał(a)
I dla Bogusi. Zobacz jakie ładne cynie, mają drobniejsze kwiatuszki, ale jakie ładne!!! Bardzo mi się podobają. Całą sesję zdjęciową u mnie mają

Piękne,ale jednak takie puste też się trafiły,ja to wyrywam i wyrzucam.
Ale lile masz giganty u mnie co ładniejsze zgniły
elka_ 23:19, 12 lip 2016

Kindzia napisał(a)

A teraz odpoczywam

W takim otoczeniu każdy chciałby odpoczywać
Donice Extra!
Milka 11:21, 14 lip 2016

Kindzia napisał(a)

Tak całkiem to nie leniuchowałam
Właściwie to też powinnam przystrzyc kulaski na pagodowej, miejsce już mi się zrobiło...ale wczoraj taki upał, dzisiaj pada...
Zaraz zobaczę jak Ci poszło Irciu
Dużo tego masz, ale systematycznie i zdążysz
Buziolek

Jak nie zdążę, świat się nie zawali
teraz ulewy i znowu nie ma jak ciąć..róże te wielkie chcę przy ziemi ściąć, nie będzie powtórnego kwitnienia, ale powiem ci, że cięcie ich na tej wysokości z drabiny, to dla mnie horror, zwłaszcza, że w nogach sa inne rosliny.
Pisałam u mnie, oni nie mają odmianowych jeżówek, jedną raz kupiłam, ale też chyba bez nazwy.
Milka 11:23, 14 lip 2016

Kindzia napisał(a)
I dla Bogusi. Zobacz jakie ładne cynie, mają drobniejsze kwiatuszki, ale jakie ładne!!! Bardzo mi się podobają. Całą sesję zdjęciową u mnie mają

Śliczne a ja tyle posiałam i nic, ślimory zżarły
Juz nic nie sieję, bo golasy masowo atak przypuściły, nie wiem czy jak leje, granulki niebieskie się sprawdzą?
Kindzia 13:13, 14 lip 2016

Ewa777 napisał(a)

Kasiu, Ty widziałaś u mnie lilie, które kupiłam w sobotę - duże i kwitnące. Tych co posadziłam nie fotografuję, bo to takie maluszki, że aż wstyd

Aaaaa...ja bym chciała zobaczyć te, które u Ciebie urosły...
Kindzia 13:18, 14 lip 2016

agata19762 napisał(a)
Kasiu podglądam od pewnego czasu Twój ogród
Róże i jeżówki masz cudowne.
Miałam kilka pełnych jeżówek, kupiłam w ubiegłym sezonie i nic nie mam po zimie. Dlaczego ???

Zakochana jestem w Twoich prezentowych donicach.
Dostałam podobne na urodziny

Pozdrawiam

Zapraszam częściej Dziękuję

Wszystkie Ci wcięło? Wygniły może...diabli wiedzą

Donice dla mnie idealne Muszę zobaczyć Twoje

Macham
Kindzia 13:23, 14 lip 2016

Agania napisał(a)
Na Twoje róze mogę patrzeć godzinami, cynie cud miód, w tym roku mam puste, pełne mi nie wzeszły, a z jakiego źródła masz swoje, nie zapomnij zebrać nasionek
Trzy donice som...a drugiemu buczkowi powieś na gałązkach ciężarki na sznurkach np. buteleczki z piaskiem

Bo róże do podziwiania są Cynie zawsze się u nas udają. Widocznie mam szczęście W tym roku dostałam siewki od Bogusi, sporo posiała i nie siałam swoich. Zbierałam nasiona z cynii w zeszłym roku, ale nie używane leżą. Może Bogusi dam, jeżeli będzie chciała siać przyszłą wiosną.
Buteleczki...to chyba nie jest dobry pomysł Agatko...musiało by być ich sporo...a wiatr?