Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Bogdzia 17:18, 07 kwi 2017

Piękną zimę zobaczyłas , taki puchowaty śniezek , cudnie , fakt że wole wiosnę ale widoki górskie o kazdej porze roku zachwycaja.Popatrz , zachwyc sie i wracaj do swojej prywatnej wiosny.
Milka 17:40, 07 kwi 2017

Szkoda, że nart nie wzięłaś, całkiem fajnie wiosną byłoby pojeździć całe szczęście do ciepełka wrócisz i wiosenki, bo znowu coś klekoczą, że ma byc ciepło
Kindzia 17:59, 07 kwi 2017

eee_taam napisał(a)
gdzies ty sie tam wyprawiła?

Wracaj Szybko!!!

Wiedziałam, że zimniej niż u nas będzie, ale żeby aż tak???

Już z Pszczyny piszę
Kindzia 18:04, 07 kwi 2017

Gocha napisał(a)
Kasiu ale nart przypadkiem do tej Bukowiny nie zabrałaś ? jak będziesz stamtąd wyjeżdżała to otrzep cały śnieg z siebie- nie zabieraj go do Pszczyny. Śliczna fryzurka. Lilie pięknie wystrzeliły. U mnie jedne też takie wysokie już są i bardzo dużo małych cebulek wyrosło. Jak ja mam z nimi później postępować . Czy mam je zostawiać i jak tak to kiedy one zakwitną? Część lilii niestety chyba nornice wszamały, bo je przyłapałam na gorącym uczynku to znaczy wyciągnęłam taką z lekka przywiędniętą a ona od spodu dziabnięta i schrupana. Figo cudny i taki do przytulenia Buziaczki
Aha i pochwal Rysia z śliczny żywopłocik

Nie jeżdżę na nartach. Tak szybko się otrzepać nie dało, bo jeszcze jakiś kawałek od Bukowiny leżał

Te małe lilie zostaw, muszą urosnąć. Ze dwa-trzy lata to będzie trwało zanim zakwitną. Potem w sierpniu sobie je od mamy przesadzisz i będą nowe dorosłe

Nawet o nornicach mi nie mów...ile one już mi zeżarły dobra...

Figo przytulaśny bardzo i nigdy w życiu z miziania nie zrezygnuje

Dobrze, pochwalę
Kindzia 18:05, 07 kwi 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Uciekaj z tej zimy

Już
Kindzia 18:06, 07 kwi 2017

Bogdzia napisał(a)
Piękną zimę zobaczyłas , taki puchowaty śniezek , cudnie , fakt że wole wiosnę ale widoki górskie o kazdej porze roku zachwycaja.Popatrz , zachwyc sie i wracaj do swojej prywatnej wiosny.

Tatry tylko w środę jako tako było widać, wierzchołki już były otulone chmurami. Potem tylko mgła, śnieg, zimno, wietrznie...Chciałam do domu...
Kindzia 18:08, 07 kwi 2017

Milka napisał(a)
Szkoda, że nart nie wzięłaś, całkiem fajnie wiosną byłoby pojeździć całe szczęście do ciepełka wrócisz i wiosenki, bo znowu coś klekoczą, że ma byc ciepło

Nie mam nart Irciu, to dylematu nie miałam

Ciepło zapowiadają? Dopiero widziałam, że na święta paskudnie ma być...oby się Twoja prognoza spełniła
Kindzia 18:11, 07 kwi 2017

Jak wyjeżdżałam

i jak przyjechałam Inny świat...jak ja kocham zielone!!!

Wprawdzie jest mokro i chłodno (tylko na jednej nodze na te dwa zdjęcia wyskoczyłam), ale to na pewno nie jest zima A kysz.......
Lukasz2013 18:12, 07 kwi 2017

Kindzia napisał(a)
Jak wyjeżdżałam

i jak przyjechałam Inny świat...jak ja kocham zielone!!!

Wprawdzie jest mokro i chłodno (tylko na jednej nodze na te dwa zdjęcia wyskoczyłam), ale to na pewno nie jest zima A kysz.......

No nie mów już masz tulipki? U mnie dopiero małe pąki i śnieg dzisiaj pozdrawiam
Kindzia 18:31, 07 kwi 2017

Lukasz2013 napisał(a)

No nie mów już masz tulipki? U mnie dopiero małe pąki i śnieg dzisiaj pozdrawiam

To drugie, pierwsze niskie, czerwono-żółte na salonowej zaczęły jeszcze przed moim wyjazdem.
Może późniejsze masz? Ja też mam takie, które jeszcze w lesie są.

W Pszczynie tylko deszcz.