Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 20:35, 16 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
a uwierzysz jak powiem że mam od zeszłego roku dość

Nie wierzę
20:36, 16 lis 2016
nawigatorka napisał(a)
a uwierzysz jak powiem że mam od zeszłego roku dość

trudno mi uwierzyć

nie że nie lubie ogladać ...akurat o jest fajne...najfajniejsze jest ogladanie ...ale posiadanie w domu...na wierzchu.. to jeszcze nie pora
20:41, 16 lis 2016
Kacha123 napisał(a)

Oj tam, oj tam! Jak przyjdzie do Ciebie Mikołaj z dużym workiem to Cię natchnie

wczoraj mnie natchnął zrobiłam sobie prezent gwiazdkowy kompletnie nie nowoczesna jestem będzie w poniedziałek albo we wtorek
http://wangielskimstylu.pl/kategorie/product/278-angielska-posciel-200x200-cm-elegancja-roz.html

Kacha123 20:46, 16 lis 2016

eee_taam napisał(a)

wczoraj mnie natchnął zrobiłam sobie prezent gwiazdkowy kompletnie nie nowoczesna jestem będzie w poniedziałek albo we wtorek
http://wangielskimstylu.pl/kategorie/product/278-angielska-posciel-200x200-cm-elegancja-roz.html

Piękna

nawigatorka 21:59, 16 lis 2016

eee_taam napisał(a)

trudno mi uwierzyć

nie że nie lubie ogladać ...akurat o jest fajne...najfajniejsze jest ogladanie ...ale posiadanie w domu...na wierzchu.. to jeszcze nie pora
a jak myślicie dlaczego u mnie betony nawet drewno,stal ale swiecidelek mało... Uwierzcie mi choć bardzo lubię robić wianki i inne dekoracje to można mieć ich lekki przesyt.oby to na efektu pracy nie miało wpływu to będzie dobrze. Ale na minimalne dekoracje w moim domu ma wpływ
Poza tym starzeje siebi coraz bliżej mi do eko stylu
Kacha123 22:16, 16 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
a jak myślicie dlaczego u mnie betony nawet drewno,stal ale swiecidelek mało... Uwierzcie mi choć bardzo lubię robić wianki i inne dekoracje to można mieć ich lekki przesyt.oby to na efektu pracy nie miało wpływu to będzie dobrze. Ale na minimalne dekoracje w moim domu ma wpływ
Poza tym starzeje siebi coraz bliżej mi do eko stylu

W Twoim przypadku świecidełka, to jak przynoszenie pracy do domu
Ale my sami chyba też przechodzimy różne etapy ewolucji. Ja przy okazji remontu przeszłam nieco na nowoczesność, wyrzuciłam srylion bibelotów, ogołociłam ściany, zlikwidowałam firanki i dywany.
nawigatorka 22:28, 16 lis 2016

Kacha123 napisał(a)

Ale my sami chyba też przechodzimy różne etapy ewolucji. Ja przy okazji remontu przeszłam nieco na nowoczesność, wyrzuciłam srylion bibelotów, ogołociłam ściany, zlikwidowałam firanki i dywany.
no właśnie
I fajnie że człowiek zmiennym jest.kobieta znaczy
Kacha123 22:33, 16 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
no właśnie
I fajnie że człowiek zmiennym jest.kobieta znaczy

Fajnie, fajnie, tylko ta zmienność czasami kosztuje
06:27, 17 lis 2016
Kacha123 napisał(a)

oglądałam ostatnio wielkie projekty ...stare nowe odcinki ..co tam mi się trafi jakoś mam fazę na ten program...i...Kevin gdzieś powiedział, że gust człowiekowi przez 5 lat może się znacząco zmienić

i jest sentencja dla nas!
nie ma się co wzbraniać przed demolkami w domu i ogrodzie!

trochę przykre. że w naszej polskiej mentalności tkwi przekonanie, że wyposażenie domu i dom się robi na lata....to nas bardzo ogranicza.

Kacha123 13:25, 17 lis 2016

eee_taam napisał(a)

oglądałam ostatnio wielkie projekty ...stare nowe odcinki ..co tam mi się trafi jakoś mam fazę na ten program...i...Kevin gdzieś powiedział, że gust człowiekowi przez 5 lat może się znacząco zmienić

i jest sentencja dla nas!
nie ma się co wzbraniać przed demolkami w domu i ogrodzie!

trochę przykre. że w naszej polskiej mentalności tkwi przekonanie, że wyposażenie domu i dom się robi na lata....to nas bardzo ogranicza.

Myślę, że to nie nasza polska mentalność nas ogranicza, ale polskie zarobki niestety...