Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Elka 20:40, 16 kwi 2017

U mnie tez rewolucje ale udalo mi sie tylko koparka zeskarpowac i wciaz pada i pada. Pomalu planuje nowe nasadzenia bo ja chyba kompletnie bez talentu jestem U Ciebie za to naprawde cudnie
Kacha123 20:52, 16 kwi 2017

Elka napisał(a)
U mnie tez rewolucje ale udalo mi sie tylko koparka zeskarpowac i wciaz pada i pada. Pomalu planuje nowe nasadzenia bo ja chyba kompletnie bez talentu jestem U Ciebie za to naprawde cudnie

Zajrzałam do Ciebie. Z nasadzeniami się nie martw, jest tu tyle życzliwych osób, że coś się wyklaruje. Przemyśl tylko, co chciałabyś tam posadzić.
21:11, 16 kwi 2017
moje klony dobrze rokują lecz przymrozki raczej wykończa wszystkich i wszystko ..ponoć ma być -6 z środy na czwartek ....oby sie zapowiadacze mylili
Kacha123 21:15, 16 kwi 2017

eee_taam napisał(a)
moje klony dobrze rokują lecz przymrozki raczej wykończa wszystkich i wszystko ..ponoć ma być -6 z środy na czwartek ....oby sie zapowiadacze mylili

Mój zielony wczoraj już pokazał takie listki. Ciekawe, czy zachowają obwódkę?

Dużym klonom raczej nic nie będzie, bardziej boję się o te maluchy odmianowe. Jutro chyba założę im kaptury.
21:23, 16 kwi 2017
Kacha123 napisał(a)

Mój zielony wczoraj już pokazał takie listki. Ciekawe, czy zachowają obwódkę?

Dużym klonom raczej nic nie będzie, bardziej boję się o te maluchy odmianowe. Jutro chyba założę im kaptury.

moje maja mniejsze liscie u ciebie cieplej ...jak dożyja jutra to moze uda sie fotę cyknąć.

Kacha123 21:30, 16 kwi 2017

eee_taam napisał(a)

moje maja mniejsze liscie u ciebie cieplej ...jak dożyja jutra to moze uda sie fotę cyknąć.

Dzisiejszej nocy się nie boję, bardziej wtorek, środa. Zobaczymy, co będzie...
21:42, 16 kwi 2017
Kacha123 napisał(a)

Dzisiejszej nocy się nie boję, bardziej wtorek, środa. Zobaczymy, co będzie...

we wtorek snieg ...a ja kółka zmieniłam ...ale i tak nie mam auta bo M bratu pozyczył i pojecheło do Austrii ...ale tam tez pogoda kiepska ...mglisto i pada snieg i deszcz....oglądałam dzis kamerki i takiego nartowania nie lubie
Kacha123 22:04, 16 kwi 2017

eee_taam napisał(a)

we wtorek snieg ...a ja kółka zmieniłam ...ale i tak nie mam auta bo M bratu pozyczył i pojecheło do Austrii ...ale tam tez pogoda kiepska ...mglisto i pada snieg i deszcz....oglądałam dzis kamerki i takiego nartowania nie lubie

We wtorek mam wolne. I opon jeszcze nie zdążyłam zmienić
No nic, trzeba poczekać, co będzie.
Madzenka 09:54, 17 kwi 2017

Na letńich oponach jeżdzę od 3 tygodni....
Juzia 10:10, 17 kwi 2017

Madzenka napisał(a)
Na letńich oponach jeżdzę od 3 tygodni....

Ja też!