Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Agania 10:00, 26 mar 2015

Kacha123 napisał(a)

To klon Crimson Sentry, na lewo od wózka w dużym worze jutowym - zaraziła mnie Agania

Wow, jaki wyniosły okaz Centrego.....ja czekałam 10 lat na takiego przystojniaka, jeszcze chwila i będziesz go podziwiać z listeczkami, co będziesz sadzić w jego towarzystwie, pięknie się prezentuje z kolorem kontrastowym czyli żółtym

Obłędne całe zakupy, cisy i brzózki...bierzesz do ogrodu to co lubimy., u Was jak w szkółce...ile tych worków z ziemią dokupiliśćie?....Sezon ogrodowy rozpoczęty, szkółkarze mają dużo do zaoferowania, bardzo dużo
Kacha123 14:05, 26 mar 2015

Gocha napisał(a)
Kasiu prześliczne te cisy. Niech zdrowo rosną

Dzięki Gosia.
Kacha123 14:06, 26 mar 2015

Iwk4 napisał(a)

Ewa, masz rację. Wczoraj zaniedbałam wieczorem nawet mój wątek, o innych nie ma co gadać. Do nadrabiania co nie miara, ale doczytałam o chorym, Kasiu, ucaluj go. Podlej korzonki cisom. Buziaki.

Chory dobrzeje, obrzęk mniejszy i już tak nie boli. Dzięki.
Kacha123 14:12, 26 mar 2015

Agania napisał(a)

Wow, jaki wyniosły okaz Centrego.....ja czekałam 10 lat na takiego przystojniaka, jeszcze chwila i będziesz go podziwiać z listeczkami, co będziesz sadzić w jego towarzystwie, pięknie się prezentuje z kolorem kontrastowym czyli żółtym

Obłędne całe zakupy, cisy i brzózki...bierzesz do ogrodu to co lubimy., u Was jak w szkółce...ile tych worków z ziemią dokupiliśćie?....Sezon ogrodowy rozpoczęty, szkółkarze mają dużo do zaoferowania, bardzo dużo

Nie wiem jeszcze gdzie go posadzić i z czym, bo go nie mam w projekcie i muszę coś dla niego wymyślić. Zastanawiam się, czy nie posadzić go w miejsce cyprysika przy murze - ma tam dużo miejsca i fajnie by kontrastował z jasnym murem. Co myślicie?
AgnieszkaW 14:15, 26 mar 2015

Kasiu, ależ u Ciebie się dzieje, trudno się tutaj dopchać, bo widownia pełna
Kacha123 14:18, 26 mar 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, ależ u Ciebie się dzieje, trudno się tutaj dopchać, bo widownia pełna

Jak posadzimy większość tego, co zaplanowane, to zapraszam w odwiedziny.
siakowa 14:20, 26 mar 2015

macham
Agania 14:30, 26 mar 2015

Kacha123 napisał(a)

Nie wiem jeszcze gdzie go posadzić i z czym, bo go nie mam w projekcie i muszę coś dla niego wymyślić. Zastanawiam się, czy nie posadzić go w miejsce cyprysika przy murze - ma tam dużo miejsca i fajnie by kontrastował z jasnym murem. Co myślicie?

Cyprysika szkoda przesadzać, a za nim nie będzie wystarczająco dużo miejsca, tak żeby jeden przy drugim w parze rosły, na tle muru będzie dawałał fajny kontrast
Kacha123 14:31, 26 mar 2015

Odmachuję i proszę o opinię w sprawie posadzenia klona - zdjęcie i propozycja wyżej!
Kacha123 14:34, 26 mar 2015

Cyprysika potrzebuję w innym miejscu - nie musiałabym kupować kolejnego. Dwa się tam nie zmieszczą, bo idą rury od nawodnienia.