Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

ren133 09:08, 19 cze 2015

Kacha123 napisał(a)

Wczoraj kończyłam, jak już było ciemno, a dzisiaj leje Fotki będą jak się pogoda poprawi

Pracusiu Ja też wczoraj sadziłam do późna
Pozdrawiam i słoneczka życzę
siakowa 09:11, 19 cze 2015

Kacha123 napisał(a)

Mnie też i dlatego wczoraj posadziłam róże, szałwię, perovskię, liatrę, naparsticę, gaurę. Miałam dzisiaj kończyć, bo kulasy bukszpanowe czekają na towarzystwo, ale pogoda mnie oszczędziła

siezu ile ma Twoja doba? w S póxniej zachodzi słońce???
Kacha123 09:12, 19 cze 2015

siakowa napisał(a)

siezu ile ma Twoja doba? w S póxniej zachodzi słońce???

Kacha123 09:14, 19 cze 2015

ren133 napisał(a)

Pracusiu Ja też wczoraj sadziłam do późna
Pozdrawiam i słoneczka życzę

Ty to jesteś mega pracuś - tak przygotować teren pod trawkę! Miałam napęd, bo chciało mi się kwitnących. Trawy nadal stoją w poczekalni, bo nie kwitną
lindsay80 09:20, 19 cze 2015

i kolejne zakupy, gdzie Ty to upchałaś tym razem?
I napisz gdzie róże kupowałaś, potrzebuję jakieś dobre miejsce, bo mam na liście 14 szt, więc nie przelewki.

A ten deszcz to chyba dobrze, u nas w niedzielę polało, ale w środę jak przekopywałam rabatę to się kurzyło, więc opady potrzebne - ja się cieszę, bo nowo posadzone rośliny tego potrzebują.

Czytałam u Marzenki jakie róże kupiłaś - the Fairy wiadomo urocza, ale jaka piękna ta Larissa!

Ja wybrałam Giardinę i Eden Rose obie na pergolę przy tarasie, a przy ogrodzeniu będzie Artemis.
anetta 09:38, 19 cze 2015

Kacha Jak kwitnie twoja the Fairy możesz pokazać zdj. bo ja też kupiłam w tym roku i się rozczarowałam bo ma wsciekły różowy kolor- chyba jakaś podróba The Fairy. Wrzucę zdj. w moim wątku .
Kacha123 09:43, 19 cze 2015

lindsay80 napisał(a)
i kolejne zakupy, gdzie Ty to upchałaś tym razem?
I napisz gdzie róże kupowałaś, potrzebuję jakieś dobre miejsce, bo mam na liście 14 szt, więc nie przelewki.

A ten deszcz to chyba dobrze, u nas w niedzielę polało, ale w środę jak przekopywałam rabatę to się kurzyło, więc opady potrzebne - ja się cieszę, bo nowo posadzone rośliny tego potrzebują.

Czytałam u Marzenki jakie róże kupiłaś - the Fairy wiadomo urocza, ale jaka piękna ta Larissa!

Ja wybrałam Giardinę i Eden Rose obie na pergolę przy tarasie, a przy ogrodzeniu będzie Artemis.

Zaraz wstawię fotki. Róże kupiłam przypadkiem, jak kupowałam cukiereczki dla ślimaków w takim malutkim c.o. Nawet nie spodziewałam się, że mogą mieć odmianowe. Niestety, były tylko dwie Fairy. Wybobór roż u nas marniutki, oj marniutki. Deszcz potrzebny i wymówka do leniuchowania dzisiaj
Kacha123 09:44, 19 cze 2015

anetta napisał(a)
Kacha Jak kwitnie twoja the Fairy możesz pokazać zdj. bo ja też kupiłam w tym roku i się rozczarowałam bo ma wsciekły różowy kolor- chyba jakaś podróba The Fairy. Wrzucę zdj. w moim wątku .

Moja jeszcze pączkuje, nie widać koloru, ale na etykietce jest jasny róż.
Gabrysia_ 09:46, 19 cze 2015

Pracowita pszczółka z ciebie
Czekam zatem na odsłonę nowej rabaty
Kacha123 09:52, 19 cze 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Pracowita pszczółka z ciebie
Czekam zatem na odsłonę nowej rabaty

Dzięki Zaraz coś wstawię.