Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 19:16, 25 wrz 2015

Gardener27 napisał(a)
Kasiu Twoje fotki zdecydowanie lepsze niż moje a u mnie też deszczowo było
Kotem mnie chcesz karać ? No ładny

Zdjęcia jak zdjęcia - ważne co na nich. A mój ogródeczek nie umywa się do Twojego Kota zaraz usunę
nawigatorka 19:19, 25 wrz 2015

Kto mi powie dlaczego jestem u Ciebie pierwszy raz? Zaleglosci nie nadrobie ale obiecuje teraz byc i jak kiedys bede narzekać na moja mala roznice wysokosci terenu to niech mnie ktos w główkę walnie podziwiam
Gardener27 19:25, 25 wrz 2015

Kacha123 napisał(a)

Zdjęcia jak zdjęcia - ważne co na nich. A mój ogródeczek nie umywa się do Twojego Kota zaraz usunę

Zdjęcia piękne pięknego ogrodu Taaa ... syndrom ogrodnika Wszędzie ładnie tylko nie u siebie
Kasiu kota zostaw Fajny jest Nie będę go głaskał ale popatrzeć mogę
Kacha123 19:28, 25 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)
Kto mi powie dlaczego jestem u Ciebie pierwszy raz? Zaleglosci nie nadrobie ale obiecuje teraz byc i jak kiedys bede narzekać na moja mala roznice wysokosci terenu to niech mnie ktos w główkę walnie podziwiam

Ja Ci powiem - bo forum się tak rozrosło, że ciężko wyrobić. Ja też kiedyś zagajałam coś u Ciebie i później często cichcem zaglądałam - hihihi! Też deklaruję odzywać się, jak zajrzę Dzięki, że wpadłaś
Kacha123 19:34, 25 wrz 2015

Gardener27 napisał(a)

Zdjęcia piękne pięknego ogrodu Taaa ... syndrom ogrodnika Wszędzie ładnie tylko nie u siebie
Kasiu kota zostaw Fajny jest Nie będę go głaskał ale popatrzeć mogę

Nie mówię, że mam brzydko, jedynie tęsknię za "dojrzałością"
U ciebie ujmują mnie zawsze piękne, nietuzinkowe kompozycje, których może i ja się doczekam wraz z większym stażem i doświadczeniem w ogrodniczkowaniu.
Kota zabrałam, żebyś jeszcze przypadkiem nie dostał alergii
Karabela 19:39, 25 wrz 2015

Astrid swietna, nie widziałam jej wcześniej, możesz cos wiecej o niej napisać? O ciemnej Eden myslalam ostatnio, polecasz?
Kacha123 19:44, 25 wrz 2015

Karabela napisał(a)
Astrid swietna, nie widziałam jej wcześniej, możesz cos wiecej o niej napisać? O ciemnej Eden myslalam ostatnio, polecasz?

Za dużo to nie mogę napisać, bo to pierwszy sezon róż u mnie

Astrid dosyć wysokie, sztywne pędy, liście niestety nie są zbyt ładne - matowe, widać każdą zaschniętą kroplę wody po deszczu. Kwiaty cudne, duże, pełne, ładnie utrzymują kolor. U mnie kwitną bez przerwy trzy krzaki. Marzenka nie była z nich zadowolona, bo słabo kwitły - możesz dopytać

Edenka - piękny kolor, dużo kwiatów, też kwitnie u mnie cały czas, liście błyszczące, ładne. Niższa od Astrid.

Obie ładnie pachną
Karabela 19:46, 25 wrz 2015

Kacha123 napisał(a)

Za dużo to nie mogę napisać, bo to pierwszy sezon róż u mnie

Astrid dosyć wysokie, sztywne pędy, liście niestety nie są zbyt ładne - matowe, widać każdą zaschniętą kroplę wody po deszczu. Kwiaty cudne, duże, pełne, ładnie utrzymują kolor. U mnie kwitną bez przerwy trzy krzaki. Marzenka nie była z nich zadowolona, bo słabo kwitły - możesz dopytać

Edenka - piękny kolor, dużo kwiatów, też kwitnie u mnie cały czas, liście błyszczące, ładne. Niższa od Astrid.

Obie ładnie pachną

dzieki Kasiu
lojalna_ 21:22, 25 wrz 2015

Kasiu slicznie ogrod pokazujesz. Szybko wszystko rosnie w sile , miesiscie sie robi roza Cie kochaja ....dojrzalosc ogrodu tez bym chciała tez mi sie marzy ze swietki juz wysoko zaslaniaja a platany spore kule maja ...... Bedzie tak Kasiu juz w przyszlym sezonie nasze drzewa beda wiecej miejsca potrzebowały . Własnie wrociłam padam buziam mocno i namawiam Cie na wyjazd
Kacha123 21:37, 25 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Kasiu slicznie ogrod pokazujesz. Szybko wszystko rosnie w sile , miesiscie sie robi roza Cie kochaja ....dojrzalosc ogrodu tez bym chciała tez mi sie marzy ze swietki juz wysoko zaslaniaja a platany spore kule maja ...... Bedzie tak Kasiu juz w przyszlym sezonie nasze drzewa beda wiecej miejsca potrzebowały . Własnie wrociłam padam buziam mocno i namawiam Cie na wyjazd

Z fotkami próbuję naśladować Ciebie, ale jeszcze się muszę uczyć
Nie znoszę jesieni i zimy - zawsze łapię doły z braku słońca, ale może tym razem będzie inaczej, bo będę czekać na mój ogródek. Nie namawiaj mnie, tylko jedź ze mną