Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Skąpana w słońcu

Skąpana w słońcu

Dorota123 22:19, 06 maj 2015

Piękne wiosenne klimaty. Czy Ty masz swój lasek?
Rench 11:03, 07 maj 2015

ewsyg napisał(a)
Trochę dzisiejszego dnia

Świetne są

Te jak dla mnie za mocne, już ich nie dokupię. Wolę kolor brzoskwiniowy

Wszystko cudnie kwitnie
Ja takie pełne pomarańczowe mam przypadkiem, ale muszę przyznać że spodobały mi się i planuję dokupić
Agania 20:25, 07 maj 2015

Halo, Ewcia, gdzie jest Gejsza, czekam na foty i na twoją nową piękność, piszę z telefonu i co chwila łapię się na jakichś głupawkach pozostawionych w postach, już poprawiłam, u ciebie, bo zrobiłam mimochodem z twojej piaskowni, piaskownicę
ewsyg 20:34, 07 maj 2015

Agania napisał(a)
Piaskownia to prawdziwy leśny klimat....uwielbiam twoją piaskownię i wiem, że ogród skąpanej w słońcu będzie bardzo kolorowy

Myslę i główkuję co z czym. Żobaczymy co wyjdzie. Póki co nie wiem w co ręce włożyć. Popadało, ciepło jest to plewy w oczach rosną, skrzyp też
ewsyg 20:35, 07 maj 2015

Alicja169 napisał(a)
Witam. Tempo "robienia" pięknego ogrodu imponujące!
Ale J e ż ó w ki są bez konkurencji. Uwielbiam jeżówki, choć mam niewielką kolekcję. Po tym co zobaczyłam w Twoim ogrodzie - muszę się postarać o te piękności.
Pozdrawiam i gratuluję.

Alicjo, jeżówki polecam z całego serca, bardzo je lubię.
ewsyg 20:36, 07 maj 2015

Dorota123 napisał(a)
Piękne wiosenne klimaty. Czy Ty masz swój lasek?

Mam taki malutki
ewsyg 20:37, 07 maj 2015

Rench napisał(a)

Wszystko cudnie kwitnie
Ja takie pełne pomarańczowe mam przypadkiem, ale muszę przyznać że spodobały mi się i planuję dokupić

Ja teraz wolę bardziej pastelowe kolory.
ewsyg 20:38, 07 maj 2015

Agania napisał(a)
Halo, Ewcia, gdzie jest Gejsza, czekam na foty i na twoją nową piękność, piszę z telefonu i co chwila łapię się na jakichś głupawkach pozostawionych w postach, już poprawiłam, u ciebie, bo zrobiłam mimochodem z twojej piaskowni, piaskownicę

Nie miałam przy sobie aparatu fotograficznego. Zdjęcia zrobię w sobote bo jutro chyba nie dam rady.

Agatko, nawet nie wiesz jak mi się ona spodobała. Ma takie delikatne listeczki, cudna jest. Mam zamiar ciąć ją w kulkę i posadzić przy drzewie z bordowymi listeczkami. Dzisiaj widziałam u nas w co rajską jabłoń Rudolf, boska

Ta moja piaskownia to taka duża piaskownica
Agania 22:13, 07 maj 2015

ewsyg napisał(a)

Myslę i główkuję co z czym. Żobaczymy co wyjdzie. Póki co nie wiem w co ręce włożyć. Popadało, ciepło jest to plewy w oczach rosną, skrzyp też

Właśnie dzisiaj po plewienia i dalej pełno tego dziadostwo, jutro będę walczyć dalej
Agania 22:16, 07 maj 2015

ewsyg napisał(a)

Nie miałam przy sobie aparatu fotograficznego. Zdjęcia zrobię w sobote bo jutro chyba nie dam rady.

Agatko, nawet nie wiesz jak mi się ona spodobała. Ma takie delikatne listeczki, cudna jest. Mam zamiar ciąć ją w kulkę i posadzić przy drzewie z bordowymi listeczkami. Dzisiaj widziałam u nas w co rajską jabłoń Rudolf, boska

Ta moja piaskownia to taka duża piaskownica

Jak się podoba to najważniejsze, czekam na fotki....pięknej pogody ci źyczę na wyjeździe i odpocznij