Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Mysza 10:17, 26 mar 2015

Zeta napisał(a)
Super plany ....będę zaglądać chociaż ostatnio małoczasowa jestem.....pozdrawiam szykuje się nieziemsko.....

Zetko przy maluszkach to zawsze mamy mniej czasu.Tym bardziej miło mi jak czasami choć wpadniesz
A pomocnika masz cudownego
Mysza 10:27, 26 mar 2015

Moniko, Borbetko dziękuję, że zajrzałaś
Zrobię jak piszesz, jak będzie kostka to zrobię zdjęcia i zobaczymy czy to wszystko się zmieści i w jakiej ilości.
Z liniami to wiesz jak u mnie było, nieprzespane noce hi hi.
A biodro raz lepiej a raz gorzej
Dzielnie ćwiczę
Tobie też zdrówka życzę.
Miłego dnia.
ela_z 11:34, 26 mar 2015

Super plany,
Zaglądam do ciebie regularnie ale nie wypowiadam się jako że mało doświadczona jestem
Pozdrawiam
MirellaB 12:29, 26 mar 2015

Mysza napisał(a)
Jak była akcja kosodrzewina to przycięłam mojego żywotnika w kulę

Muszę zrobić porządek z tym trawskiem na dole, ale to jak biodro odpuści całkowicie

Wow. Jak mi się podoba ☺ Gosiu jak tniesz w kule, że tak ładnie? Ja też spróbowałam ale mi nie wychodzi. Wstawię zdjęcie mojej obciętej kulki dla porównania. Zajrzyj potem do mnie i oceń ☺
Zgadzam się z Moniką, że lepiej zrób jak fachowcy sobie pójdą. Ja się wściekłam jak ze środka tujek pety wyciągałam, ale byłam zła.
Pogoda - u mnie ciepło, co to za deszcz prawie nic, ruszam do ogrodu ☺
Mysza 13:15, 26 mar 2015

ela_z napisał(a)
Super plany,
Zaglądam do ciebie regularnie ale nie wypowiadam się jako że mało doświadczona jestem
Pozdrawiam

Elu zaglądaj, zaglądaj
Też pozdrawiam.
Mysza 13:17, 26 mar 2015

MirellaB napisał(a)

Wow. Jak mi się podoba ☺ Gosiu jak tniesz w kule, że tak ładnie? Ja też spróbowałam ale mi nie wychodzi. Wstawię zdjęcie mojej obciętej kulki dla porównania. Zajrzyj potem do mnie i oceń ☺
Zgadzam się z Moniką, że lepiej zrób jak fachowcy sobie pójdą. Ja się wściekłam jak ze środka tujek pety wyciągałam, ale byłam zła.
Pogoda - u mnie ciepło, co to za deszcz prawie nic, ruszam do ogrodu ☺

Mirelko jak patrzę na to zdjęcie to i tak widzę, że jeszcze troszkę muszę skorygować kulęTak na oko tnę
Milka 14:56, 26 mar 2015

Rewelacyjnie wyszło, powtórzysz jeszcze raz w lipcu i będzie idealnie
Mysza 19:42, 26 mar 2015

Milka napisał(a)
Rewelacyjnie wyszło, powtórzysz jeszcze raz w lipcu i będzie idealnie

Irenko właśnie do ideału będę dążyła
wiunia 19:51, 26 mar 2015

Kula jest pierwszy sort ale jak wiem z autopsji to zawsze człowiek widzi jakieś niedociągnięcia
malgorzata_s 19:55, 26 mar 2015

Włączyłam 5 bieg i jestem na bieżąco. Głosuję na umbry z różami, kocimiętką itd. z prostą rabatą z bukszpanu i jeszcze również uważam, że warto poczekać jak fachowcy pójdą, w końcu mamy cały sezon przed sobą zdążymy się zmęczyć. Pozdrawiam