Mysza
12:08, 09 lis 2015
Wcześniej się wylogowałam, a tu tyle wpisów
Marta- wiesz, że ja uwielbiam brzozy
Przemku dzięki za pochwały. Myślę, że znajdziesz odpowiednie miejsce na te urocze drzewka hi hi. Ja zastanawiam się nad brzozą w donicy przy wejściu. Osłoniłabym śmietnik latem. Nie wiem tylko jak to się ma do mrozów.
Sebku- dzięki za miłe słowa. Macham.
Asiu- cieplutko mamy, tylko te wiatry...ach. Dzisiaj znowu ma wiać.
KaroluWidziałam, jak ładnie przebarwiła się i Twoja brzózka na froncie
Reniudziękuję.
Kasiu tylko jedną z trzech miałam taką cudna. Córka się śmiała, że mamy na wisienkach 3 pory roku.
1 niby uschnięta, ta co padła. Poczekam z nią do wiosny.
2 ,jak na zdjęciu
A 3 była żółtawa. Nie wiem dlaczego przebarwiały się w różnym czasie. Buziolki
Agciu wczoraj to bardzo się wyginały brzózki hi hi.
Na zdjęciu jest wisienka umbr. Napiszę Ci namiary na pv, ale mam złe doświadczenia z nimi. Nie uznali reklamacji uschniętej wisienki. Wszystkie 3 były sadzone w takiej samej ziemi i tak samo pielęgnowane.

Marta- wiesz, że ja uwielbiam brzozy

Przemku dzięki za pochwały. Myślę, że znajdziesz odpowiednie miejsce na te urocze drzewka hi hi. Ja zastanawiam się nad brzozą w donicy przy wejściu. Osłoniłabym śmietnik latem. Nie wiem tylko jak to się ma do mrozów.
Sebku- dzięki za miłe słowa. Macham.
Asiu- cieplutko mamy, tylko te wiatry...ach. Dzisiaj znowu ma wiać.
KaroluWidziałam, jak ładnie przebarwiła się i Twoja brzózka na froncie

Reniudziękuję.
Kasiu tylko jedną z trzech miałam taką cudna. Córka się śmiała, że mamy na wisienkach 3 pory roku.
1 niby uschnięta, ta co padła. Poczekam z nią do wiosny.
2 ,jak na zdjęciu

A 3 była żółtawa. Nie wiem dlaczego przebarwiały się w różnym czasie. Buziolki

Agciu wczoraj to bardzo się wyginały brzózki hi hi.
Na zdjęciu jest wisienka umbr. Napiszę Ci namiary na pv, ale mam złe doświadczenia z nimi. Nie uznali reklamacji uschniętej wisienki. Wszystkie 3 były sadzone w takiej samej ziemi i tak samo pielęgnowane.