Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury moja miłość - zakładamy ogród

Mazury moja miłość - zakładamy ogród

Agatek 19:01, 19 kwi 2016

MirellaB napisał(a)
A przez internet nie chcesz tej róży kupić?

Mirelko chyba będę musiała, bo u siebie jej nie widzę
ale wolałabym pomacać naocznie tak
MirellaB 19:04, 19 kwi 2016

Zawsze naocznie to inaczej, ale dziewczyny kupują u sprawdzonych sprzedawców, więc spokojnie możesz kupić
Agatek 19:12, 19 kwi 2016

Moje długie ogóraski, myślicie, że można je tak do połowy wsadzić do ziemi. Nie zgniją?
Agatek 19:12, 19 kwi 2016

MirellaB napisał(a)
Zawsze naocznie to inaczej, ale dziewczyny kupują u sprawdzonych sprzedawców, więc spokojnie możesz kupić

chyba będę musiała bo u mnie nie ma, a szkoda czekać zawsze by już rosła
liczę na kwiatki w tym sezonie
AnnaCh 21:31, 19 kwi 2016

A chodzi o louise odier? Ania z Ogrodu z pergolą z Ewą Luteczką ostatnio 30 czy ileś tam przytargały, tylko nie wiem skąd
Agatko no nie wiem co Ci powiedzieć odnośnie ogórasków, może zapytaj w wątku warzywniczym, tam Mazan lub ktoś inny pewnie odpowie. Ja wiem tylko, że ogórki mają wrażliwe korzonki i nie lubią przesadzania.
L00zak 22:35, 19 kwi 2016

jak warzywnie się tutaj zrobiło…
tulucy 23:27, 19 kwi 2016

Ja bym zaryzykowała wsadzenie głębiej, po liścienie, ale w torfowe doniczki, żeby potem od razu do ziemi całość poszła - Ania mądrze pisze, że nie lubią przesadzania
KasiaW76 23:53, 19 kwi 2016

Agatek napisał(a)

Aniu ja nie kupiłam żadnej, takie były w ogrodniczym
wiernie szukam luiskę

Poszukaj na internecie... kazda co kupilam ladnie sie przyjela chocmczasami myslala, ze padla
Agatek 08:01, 20 kwi 2016

AnnaCh napisał(a)
A chodzi o louise odier? Ania z Ogrodu z pergolą z Ewą Luteczką ostatnio 30 czy ileś tam przytargały, tylko nie wiem skąd
Agatko no nie wiem co Ci powiedzieć odnośnie ogórasków, może zapytaj w wątku warzywniczym, tam Mazan lub ktoś inny pewnie odpowie. Ja wiem tylko, że ogórki mają wrażliwe korzonki i nie lubią przesadzania.

Tak Aniu, dokładnie o tą różyczkę mi chodzi poszukam wątku dziewczyn i podpytam chyba, że ułatwisz mi sprawę i nw priv wyślesz linki
ogóreczki przesadzałam w ubiegłych latach i nic im nie było, ale zastanawiam się teraz czy nie wsadzić ich głębiej
L00zak napisał(a)
jak warzywnie się tutaj zrobiło…

pewnie jeszcze troszkę i sam się skusisz miejsca masz od groma
Agatek 08:07, 20 kwi 2016

tulucy napisał(a)
Ja bym zaryzykowała wsadzenie głębiej, po liścienie, ale w torfowe doniczki, żeby potem od razu do ziemi całość poszła - Ania mądrze pisze, że nie lubią przesadzania

tak pewnie zrobię przynajmniej na wypróbowanie, ogórki szybko mi wzeszły i dzisiaj chyba kolejne wsadzę, w razie co jak się nie udadzą te pierwsze to będzie druga partia

KasiaW76 napisał(a)

Poszukaj na internecie... kazda co kupilam ladnie sie przyjela chocmczasami myslala, ze padla

Kasiu chyba będę musiała tak zrobić