deszczowymaj
10:50, 22 sty 2015

Witam Wszystkich ogrodowo-zakręconych  Forum poczytuję już od dłuższego czasu (a szczerze mówiąc..zaglądam tu namiętnie po parę razy dziennie)Uwielbiam to miejsce no i oczywiście mam bzika na punkcie roślin.Niestety w chwili obecnej dysponuję jedynie małym balkonikiem (mały ale pakowny)
Forum poczytuję już od dłuższego czasu (a szczerze mówiąc..zaglądam tu namiętnie po parę razy dziennie)Uwielbiam to miejsce no i oczywiście mam bzika na punkcie roślin.Niestety w chwili obecnej dysponuję jedynie małym balkonikiem (mały ale pakowny) i skrawkiem ziemi w babcinym ogródku,ale mam dużą nadzieję,że niedługo to się zmieni i także będę mogła pochwalić się swoim ogrodem
 i skrawkiem ziemi w babcinym ogródku,ale mam dużą nadzieję,że niedługo to się zmieni i także będę mogła pochwalić się swoim ogrodem  Witam Wszystkich Gorąco
        Witam Wszystkich Gorąco 
 Forum poczytuję już od dłuższego czasu (a szczerze mówiąc..zaglądam tu namiętnie po parę razy dziennie)Uwielbiam to miejsce no i oczywiście mam bzika na punkcie roślin.Niestety w chwili obecnej dysponuję jedynie małym balkonikiem (mały ale pakowny)
Forum poczytuję już od dłuższego czasu (a szczerze mówiąc..zaglądam tu namiętnie po parę razy dziennie)Uwielbiam to miejsce no i oczywiście mam bzika na punkcie roślin.Niestety w chwili obecnej dysponuję jedynie małym balkonikiem (mały ale pakowny) i skrawkiem ziemi w babcinym ogródku,ale mam dużą nadzieję,że niedługo to się zmieni i także będę mogła pochwalić się swoim ogrodem
 i skrawkiem ziemi w babcinym ogródku,ale mam dużą nadzieję,że niedługo to się zmieni i także będę mogła pochwalić się swoim ogrodem  Witam Wszystkich Gorąco
        Witam Wszystkich Gorąco