Rzecznikowi bardzo dzieje za rzeczowa i jak zwykle bardzo kompetentne udzielanie odpowiedzi na zadawane pytania

Premia sie należy , przypomnij sie Nawigatorka pod koniec miesiaca jak bede wnioski premiowe składac

Ale szanowna koleżanka Rzecznik ma tez roze w swoim ogrodzie
Frezja i Ren pytacie o berberysy bagatelle - one sa z załozenia miniturowe. Rosły przez pierwsze dwa sezony jak krew z nosa. Po 3 latach musze juz je siąc aby nie były za duze, na szczęscie im bardziej je tne tym lepiej sie wybarwiaja i maja idelanie kulisty pokrój. Aktulnie to chyba jedna z niewielu roslin w moim ogrodzie, która rosline zgodnie z projektem, nieprzerwanie 5 sezonów, podobnie jak runianka w ich nogach. Chociaz runianka też musi być ostro cięta aby była zwarta. Tegoroczne lato jednak dało jej mocno w kość, bo rośnie u mnie na tzw patelni. Ma słonce przez caluteńki dzien.
Milka dobrze ze sie odnalazłaś , zaraz wpadnę z rewizyta. Mam bardzo powoli wraca do zdrowia, lekarze twierdzą ze to będzie powolny powrot i na dodatek niemal nie chce jeść. Na razie zaanektowała salon na swoja sypialnie
Mała Mi mnie fascynuje jak Ty ogarniasz te wszystkie byliny? Róże to pikuś przy Twoich kolekcjach , rzekłabym narodowych!
Yolka miałam takie samo podejscie do nazw roslin. A,e to forum terroryzuje jesli nie podasz rodziny, gatunku , odmiany. I jeszcze pamietaj co duż litera a co małą

Dla mnie to czarna magia

Zagajanka - plan to i ja mam. Tylko czasami zdarzy mi sie przesadzic roze i nie odnotować zmiany.... Chyba lepsze beda tabliczki
Ewik zdecydowania za mało !