Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 21:18, 05 mar 2016

Sebek napisał(a)
Wzdycham do tej architektury i przestrzeni publicznych Ale ja to już skrzywienie ze studiów mam w tym względzie

Sebek moj M nie moze słuchać mojego wzdychania na widok tej architektury.. nie zrobiłam zdjęc szkoły i przedszkola w Ortisei... Caluteńkie w listewkach drewnianych i szkło....
Madzenka 21:19, 05 mar 2016

Dorotka napisał(a)
Marzenka a co tam za trawki masz na rabacie? Te brązowe?

Chyba były.... Bo co roku te praire fire musze wymieniac,
Sebek 21:22, 05 mar 2016

Madzenka napisał(a)

Sebek moj M nie moze słuchać mojego zdychania na widok tej architektury.. nie zrobiłam zdjęc szkoły i przedszkola w Ortisei... Caluteńkie w listewkach drewnianych i szkło....

Jaki z tego wniosek? Musimy kiedyś wspólnie jechać na narty - my będziemy wzdychać do budynków, a Adamo do wyszukanych dań
Madzenka 21:22, 05 mar 2016

I dla wielbicieli kuleczek

I moja duza szara donica w tym roku znów dostanie trzy kuleczki nie bede kombinować bo ten widok mnie zachwycał

Madzenka 21:23, 05 mar 2016

Sebek napisał(a)

Jaki z tego wniosek? Musimy kiedyś wspólnie jechać na narty - my będziemy wzdychać do budynków, a Adamo do wyszukanych dań

Sebek jestesmy umówieni
nawigatorka 21:25, 05 mar 2016

Sebek napisał(a)

wezcie mnie ja moge wzdychac i do jednego i do drugiego
Zazdroszcze podrozy.ja jeszcze sie ich ucze.na razie sa dosc wymagajacym doswiadczeniem... dlatego slowo "wczasy" jest mi obce.ale moze kiedys to sie zmieni.milo bylo popatrzec
Madzenka 21:26, 05 mar 2016

Czy ktos wie co to za drzewo? Takie bez kory jak platan ale jednak inne? Wygladało w takim bezlistnym stanie zankomicie! Kiedyś wisnie wymienie na to coś

To chyba nie platan Alpen's Globe?
nawigatorka 21:27, 05 mar 2016

Madzenka napisał(a)
Czy ktos wie co to za drzewo? Takie bez kory jak platan ale jednak inne? Wygladało w takim bezlistnym stanie zankomicie! Kiedyś wisnie wymienie na to coś

To chyba nie platan Alpen's Globe?

Hahaha
Basilikum 21:31, 05 mar 2016

Na drzewo pomyslalam - jawor ale ja sie nie znam tak dobrze. U nas w miescie takie jawory rosna, ktore wygladaja jakby moro mialy ubrane

Alez mialas piekny urlop koronkowe domy mi sie bardzo podobaja i wszystkie inne architektoniczne elementy. Szkoda, ze szkoly i przedszkola nie pstryknelas. Musze poszperac w necie moze maja je gdzies na stronie miasta.
Zielona 21:39, 05 mar 2016

Ha, wiedziałam, że do zmroku dłubałaś
Styl z alpejskich kurortów to chalet. Wrzuć w pinta. Nie ma nic wspólnego ze scandi, choć użyte materiały są podobne.

Architektura piękna. Misterna robota!

Żurawki - ja dzisiaj oskalpowała swoje. Opuchlaków nie mają, ale urodą też nie grzeszą. Zajrzałaś swoim w korzenie? Były paskudy? Nie wiem, na co je wymienisz, ale ja uznałam, że ostatecznie posadzę begonie o bordowych liściach Tanio, całosezonowo i bez dylematu, że coś je podjada, bo i tak trzeba wymienić
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies