Kasiek Bawarka na cóż czekasz? Kupuj
Ren123 mam i uwielbiam to taka piekna malina, rośnie w komplecie z Ascot. Wieczorem umieszczę zdjęcia
Bozga jak patrze na moje hortensje to sie śmieje patzrąc

o dereniach nie wspomnę
JulkaAd - dziwi mnie, ze szału nie ma, u mnie stipa rosnie jak goopia
Mirkaka- nie do konca rozumie narzekania na pracochłonność róz. Z moimi nic sie nie dzieje, obrywam tylko przekwitłe kwiaty wieczorem, ale to czysta przyjemnisć, przy okazji podziwiam nowe kwiaty. Wiosna zaatakowały tylko je gąsienice ale oprysk pomógł. Aktualnie są bezobsługowe
Juzia dziwi mnie to, stipa rosnie u mnie od 2012, sieieje sie jak głupia, nie wymarzła, przesadzana ja w srodku lata. Widocznie jednak lubi moją glinę i intensywne nawanianie z trawnika (jest codziennie zraszana)
Makkasia - oj skromna jesteś Ty i Twoje róże
Darcey zaczyna kwitnąć, zrobie mu fotki w weekend
Jolanka kupuj, nie żałuj sobie
Wiunia - szkoda zatem ich, w osłoniętym miejscu pewnie odbija
Gruba dynia - oj dawno u Ciebie nie byłam. Roze u Ciebie? Niemożliwe?
Nicolę - róze sprawiają ze moj ogród jest sielsko - wiejski a nie do konca chciałabym aby taki był. Roze otoczone trawami mi pasuja ale ważkie konstrukcje, kulkowanie, etc to nie moja bajka
Juzia, Kindzia i Kasya - ta stipa na zdjęciu to siewki odkryte wiosna 2015 roku. Latem wykopałam wszystkie stare stipy a zostawiłam tylko te młode, znakomicie przezimowały i zamiast pozostać ładnymi i uporządkowanymi znów mam wielkie, ktore pożerają bukszpany... Mysle ,z e zasobna gleba, podlewanie i duzo słonca powoduja, ze stipy w tym miejscu tak dobrze rosną
Teraz czekam na jezówki , piekne i dorodne są w tym roku, chcoiaż jedna podkopała przez kreta w połowie zdechła