Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Kuba 10:47, 13 sie 2016

Czyli znowu coś trzeba ciąć?? A łudziłam się że już w tym roku będzie luz
Sebek 10:51, 13 sie 2016

Madzenka napisał(a)
Karolina i vice versa Ty we wszystkim świetnie wygladasz a ja juz musze uważac na dobór kolorów..... Coby wzrok odciągnąć od innych mankamentów

Buziaki lece ciac graby i zaczynam bukszpany dzisiaj

A ja jeszcze czerwcowego cięcia nie skończyłem
Madzenka 15:14, 13 sie 2016

Nie za wiele przycięlam bo aktualnym przyrostom grabów nie dał rady akumulator.... Znow ładuję....
Na razie M montuje na garazu nowa lampę, potem moze przytnie pióropusz grabów. Na szczęscie nic na siłę. Niewiele czasu mamy bo przeciez szanse medalowa od 17:00 trzeba ogladać
Jak dam rade to zaczne ciąc kwadraty bukszpanow, ale jak mnie lenistwo ogarnie to polegnę na kanapach
Cięcie żywopłotu i zadołowanie 4 róż z donic to był straszny wysiłek!

Uwaga uwaga M wola mnie na cięcie grabów

A potem ma plan robić kanciki trawnika hi hi
nawigatorka 15:30, 13 sie 2016

A nas dziś leniwie.jedynie skoszona trawa.z chwastami czekam na deszcz.Mój M dziś za to w kocolku znów obied gotuje polecam.kociołek oczywiście macham
Sebek 17:30, 13 sie 2016

Malinowa ciociu - purpury mi potrzebne
Cytując Twój post z czerwca - jak teraz wygląda ranking? Ascot i MW must have? Która jest bardziej kompaktowa?

AgataP 18:41, 13 sie 2016

Madzenka napisał(a)
Nie za wiele przycięlam bo aktualnym przyrostom grabów nie dał rady akumulator.... Znow ładuję....
Na razie M montuje na garazu nowa lampę, potem moze przytnie pióropusz grabów. Na szczęscie nic na siłę. Niewiel wczasy mamy bo lrzeciez szanse medalowa od 17 trzeba ogladać
Jak dam rade to zaczne ciąc kwadraty bukszpanow, ale jak mnie lenistwo ogarnie to polegnę na kanapach
Cięcie żyopłotu i zadołowanie 4 roz z dońic to był straszny wysiłek!

A nie masz wymiennego akumulatorka? Ja tnę na jednym, drugi się ładuje i nawet nie mam powodu by przerwać robotę na dłużej

a po za tym ładnemu we wszystkim ładnie
i no właśnie nie pochwaliłaś się co TY kupiłaś ....
Rench 19:07, 13 sie 2016

Sebek napisał(a)
Malinowa ciociu - purpury mi potrzebne
Cytując Twój post z czerwca - jak teraz wygląda ranking? Ascot i MW must have? Która jest bardziej kompaktowa?

Czy ja dobrze widzę, Sebek zachorował na różyczkę ???
Rench 19:13, 13 sie 2016

Madzenka napisał(a)
The Alnwick Rose - moja ulubienica

Moja Alnwick Rose okazała się być inna różą,muszę dokupić
Jak wysoka ona rośnie u ciebie?
Anda 21:00, 13 sie 2016

Madzenka napisał(a)
Na razie M montuje na garazu nowa lampę, potem moze przytnie pióropusz grabów. Na szczęscie nic na siłę. Niewiel wczasy mamy bo lrzeciez szanse medalowa od 17 trzeba ogladać
Cięcie żyopłotu i zadołowanie 4 roz z dońic to był straszny wysiłek!

O to pracowity dzień miałaś. Miałam kiedyś Boscha do przycinania i właśnie akku mnie denerwował. Teraz mam Makitę i akku starcza na baaaardzo długo. Polecam
Jakie róże zadołowalaś?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Madzenka 21:51, 13 sie 2016

AgataP napisał(a)

A nie masz wymiennego akumulatorka? Ja tnę na jednym, drugi się ładuje i nawet nie mam powodu by przerwać robotę na dłużej

a po za tym ładnemu we wszystkim ładnie
i no właśnie nie pochwaliłaś się co TY kupiłaś ....

Agato mam wymienny akulmulator ale nałądowałam tylko jeden. Potem o drana kolejny sięładował i jakoś ałam radę dokończyć

Kupiłam 3 zawilce do ogrodu, do donic miniturowe astry i hakonechloe oraz niebieską hortensję