l
Dawniej były urządzenia mechaniczne to i dłuzej działały. Elektronika ma to do siebie, ze ma krótszy okres życia, nawet amortyzacja przez ksiegowych zaplanowana na 5 lat . Na strychu u mamy było żelazko rosyjskie z dusza, miotsa , gniotsa nie łamiostsa. Ale czy chciałabym je teraz uzywać?
I błagam w moim watku prosze nie hołubić PRL,.... I dawnych czasów.
Dzięki za odp w sprawie Soul.
Czytam, co piszesz o tych kolorach i widzę, że niestety muszę się pogodzić z tym, że róże po wkopaniu niekoniecznie będą idealnie takie jak zaplanuje przy zakupie. Może to nawet nie takie straszne, byle kolory daleko nie odbiegaly.
dziekuję
mój M własnie chciał kwazara bo sie orientował że dobry. ale jak marolex lepszy to go wolę, nie chcę sie juz więcej wkurzać że w środku oprysku mi cos nawali
edit: a powiedz mi bo jestem na ich sklepeie internetowym, brac ten z uszczelnieniami epdm czy nie ma takiej potrzeby?
Marzenko proszę o pomoc z gapiłam u ciebie buka tricolor i jego liście u mnie straciły ładny kolor wyglądają tak jak by zasychały poradzisz coś ? ma nowe przyrosty więc żyje,ale nie wiem czy jemu czegoś jest brak czy stanowisko słoneczne mu nie odpowiada ?
Madżenie - cudną podkaszarkę widziałam
Twoje róże szaleją - u mnie soul kwitnie żarówiasto malinowo ...no zobaczymy co z niej będzie.
i jeszcze coś na trawniku też mam chyba te nitkowatość a bukszpany choruja na potęgę Ale nie daje się z wielkim bólem ale leję i pryskam chemią źle się z tym czuję ale jak mus to mus.
Taką kartkę miała...ale ręki sobie nie dam uciąć. Może mam pomyłkę...
Chorowitki będą chorowitkami, nawet jak koło nich wentylator postawię My Girl mnie wkurza niemiłosiernie...prawie goła jest. Dojrzewam... A taki kwiat ładny ma
Mus czekać, przecież nie wywalę następnych.
U nas nie jest sucho. Dzisiaj rano też padało.