Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Milka 10:23, 22 sie 2016

Pszczelarnia napisał(a)

O tak. Sebek zrobił cudowne zdjęcia. Ogród zawsze w formie.

Tak samo myślę, więc cytuję
Marzenko, też lubię na cacy ogród przed gośćmi, ale jakoś w tym roku nici z tego
Dobrze, że kolejni goście, to zwykli śmiertelnicy, obędzie się bez stresu będzie ogród, jako ogród, żywy byt i tyle
Ja to się dopiero starzeję, jestem jak taka flądra
Ale mam teraz 3 tygodnie dla siebie, więc poza tą imprezą w ten weekend, mam czas dla siebie, na poprawienie tuszy i ogrodu, oby się udało
ren133 10:24, 22 sie 2016

Ogród widziany oczami Sebka piękny ale właścicielka również superowo wygląda
anna_t 10:39, 22 sie 2016

Sebek odstrzelony to rozumiem podglądając jego lookbook na pinterest ale że Marzena gumaki do koszulki ma nawet dopasowane to juz szczyt luksusowego ogrodnika bomba !
ogród zachwycający...

jako umysł ścisły, analityczny mam prośbę o podsumowanie debaty o różach purpura/bordo czy dobrze ustawiłam kolorystycznie od najjasniejszej?

soul
darcey
falstaff
munstead
trandescent

a gdzie bylby ascot i souvenir?
i czy trandescent, souvenir i falstaff potrzebuja podpór?
Sebek 11:59, 22 sie 2016

Gardenarium napisał(a)
Nie wiem co to Airy ale niebieskie spodnie wyobrażam sobie i wyszywaną koszulę
Sebek zdecydowanie się wykazał fotograficznie

Odnośnie plag, moje obserwacje są takie:

kiedyś też przed gośćmi musiało być: równy żwirek, posprzątane do ostatniego listeczka, umyte wodą i wypachnione... teraz niekoniecznie.

Większy dystans mamy chyba do ogrodu, to nie wystawa CHFS a normalny ogród i wolno mu mieć niedociągnięcia. Dobrze napisałaś, że dla nie ogrodowiczan - niezauważalne.

Air'y to buty - air maxy dokładnie Mierzyłem w sklepie identyczny model i zamówiłem w necie o 600 zł tańsze Janusz biznesu

Skoro Ty tak piszesz o ogrodzie to znaczy, że mogę czuć się dobrze ze swoim podejściem do mojego, bo jest identyczne
Pszczelarnia 12:18, 22 sie 2016

anna_t napisał(a)
Sebek odstrzelony to rozumiem podglądając jego lookbook na pinterest ale że Marzena gumaki do koszulki ma nawet dopasowane to juz szczyt luksusowego ogrodnika bomba !
ogród zachwycający...

(...)

To były gumaki, widziałam crocsy? Mus oblukać Madżenę dokładniej.
anna_t 12:26, 22 sie 2016

no pewnie ze crocsy, gumaki nazwa potoczna w moich stronach
_Martini_ 12:27, 22 sie 2016

Ania, widzę, że walczysz z tymi różami tak jak ja Nawet się nie przyznam do której wczoraj w nocy nie spałam...
alinak 12:29, 22 sie 2016

A co to ? o butach rozprawiamy zamiast o kwiatkach?.
Madzen zawsze elegancka dziewczyna i to że kocha modę to akurat mi się baaaaardzo widzi .

Tak lukam że Marzence anabelki STRONG też leżą ,a ja już sobie o nich marzyłam że takie stojące zakupię ,i masz babo placek.
anna_t 12:51, 22 sie 2016

_Martini_ napisał(a)
Ania, widzę, że walczysz z tymi różami tak jak ja Nawet się nie przyznam do której wczoraj w nocy nie spałam...

dobrze że mamy forum i osoby chcące się podzielić swoim doswiadczeniem mi juz porazka ze swany wystarczy, teraz wole 10 razy zapytać zanim kupię
Anda 15:43, 22 sie 2016

Fotki cudowne, Ty śliczna nawet w crocsach Tak wszyscy się fotami Sebka zachwycają, które niewątpliwie są dobre, a ja jednak Twoje wolę, bo piękne szerokie kadry robisz
Przepuściłam foty YL? Czy jednak czas nie pozwolił?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies