Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 23:01, 11 paź 2016

Jolanko dziękuje za taki miły wpis ja uwielbiam zmiany i ciesze sie ze forum tez je lubi. Ogród dojrzewa a wraz tym zmian juz coraz mniej, ale wciąż są Obiecuje nie zawieść w kolejnym sezonie !

Łuki "królowa jest tylko jedna" i na pewno nie jestem nią ja Mi wystarczy pozycja na dworze
Masz racje ramy ogrodu nie uległy zmianie i dlatego poelcam niezdecydowanym projekt architekta. Potem to juz sobie mozna samemu dłubać na rabatach.
Zebrinusy? Chyba maja juz 5 lokalizacje. Muszę je w sobote pokazac bo wreszcie mi sie podobaja. Rosna na tyłach przy płocie i tworza plecy hortensjom ogrodowym. Nie sądziłam, ze zostana w moim ogrodzie a na razie mi się podobaja

Krys z róż dopiero licencjat zrobiłam energia raz u gory, raz niżej, ale teraz to juz mysle o urlopie. Nie mozemy tylko sie zdecydowac plaża czy śnieg Znajmoi kusza nas wielkim szu szu. Ale ciiiiiii bo jak ja za wczesnie zaczne pisac o nartach, to mnie zlinczujecie . Ciiiiii jeszcze babie lato nas czeka

Zielona sprawy rodzino- przyjacielskie na szczęscie pochłonęły mi dwa ostatnie weekendy, zatem odwyk ogrodowy wpłynął pozytywnie na moja tęsknotę do prac ogrodowych. Licze na słoneczko w sobotę i sadzenie cebulowych. Ale gdyby aura nie sprzyjała to przecież do konca roku zdąze posadzić???
Marta 23:07, 11 paź 2016

Przyjemnie się patrzy na Twoje rewolucje. Z roku na rok piękniej Myślę, że też zdążę z cebulami, czekam na lepszą pogodę.
Zielona 23:15, 11 paź 2016

...a bo to pierwszy raz będziesz sadzić cebule w listopadzie lub grudniu?
W ubiegłym roku sadziłam niewiele, bo tylko hiacynty i narcyzy, ale... i tak robiłam to... chyba w grudniu
Ci, którzy posadzili we wrześniu, już pod koniec października mieli kły tulipanów na rabatach. Zatem... nie ma się co spieszyć
lojalna_ 23:19, 11 paź 2016

Madzenka napisał(a)
Hi hi kolejna
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3507-madzenie-ogrodnika-kiedys-tu?page=1828

Przynam sie, ze sama chetnie ogladam te moje rewolucje

My razem z Tobą ) a za każdym razem wydaje się że już jest idealnie )
Pszczelarnia 10:25, 12 paź 2016

Madzenka napisał(a)

To bukszpan vareigata

Madżenno, jak Ci się on sprawuje?

abiko 10:32, 12 paź 2016

Madzenka, ja też sadzę późno.. listopad to norma przy naszej obecnej zimie, to za szybko startują potem
AniMa 11:13, 12 paź 2016

Madzenka napisał(a)

Ps. Nie przywiązujcie sie do tych relacji z 2014/2015 albowiem niemal kazda rabata przeszła kolejen zmiany....
I wcale nie obeicuję, ze wiosna nie bedzie kolejnych rewolucji, przeciez zimą bedzie mnostwo czasu na przemyślenie zmian

Musze to pokazać mojemu eMowi, on myśli, że tylko ja cały czas latam i zmieniam A to przecież nazywa się dążeniem do doskonałości, prawda?
MagdaBaj 11:16, 12 paź 2016

Madżenka i reszta dziewczyn do kiedy można sadzić iglaki lub inne drzewa?
Nett 11:20, 12 paź 2016

MagdaBaj napisał(a)
Madżenka i reszta dziewczyn do kiedy można sadzić iglaki lub inne drzewa?

U mnie w szkółce powiedzieli, że na kopane to mam jeszcze poczekac przynajmniej 2 tygodnie, więc chyba jeszcze długo
MagdaBaj 11:43, 12 paź 2016

A to super ...dzięki.