Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Gocha 10:22, 13 paź 2016

Marzenko wpadłam w wir oglądania nasadzeń na rabatach. Przecudne zestawienia, mocno przemyślane kolejne wersje. Już zdążyłam się zorientować będąc ponad 2 lata na O. że u Ciebie w zimie rodzi się pomysł na kolejne rewolucje ogrodowe. I super bo coś ciągle się dzieje.Zresztą nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej. I strasznie podoba mi się Tytus i pasuje Ci on do ogrodu. Ja cebulowych też mam dużo do posadzenia. Miałam oczywiście kupić w tym roku tylko irysy żyłkowane i czosnki Krzysztofa. Ale niestety i inne po przecenach i wcześniej niestety wpadły same w ręce i teraz trzeba posadzić. Czekam na cieplejsze dni bo w taki ziąb nie wychodzę. Buziaki
Kindzia 11:12, 13 paź 2016

Ja w sobotę przesadzałam róże, nawet Izie pokazywałam jak wyglądają przycięte i zakopczykowane. Październik to bardzo dobry moment na przesadzanie róż, tak jak na sadzenie z gołym korzeniem. Lepszy niż wiosna.

Już się nie będę wymądrzać Marzenko u Ciebie

Juzia 12:21, 13 paź 2016

Kindzia napisał(a)
Ja w sobotę przesadzałam róże, nawet Izie pokazywałam jak wyglądają przycięte i zakopczykowane. Październik to bardzo dobry moment na przesadzanie róż, tak jak na sadzenie z gołym korzeniem. Lepszy niż wiosna.

Już się nie będę wymądrzać Marzenko u Ciebie

Dzięki!!!!
Milka 14:10, 13 paź 2016

A ja myślałam, że cebule już posadziłaś, jak nigdy o swoich zapominam, ale leje i leje, nie wiem kiedy sadzić, chyba będzie w listopadzie, jak rok temu.
Obejrzałam rewolucje, chyba nie da się mieć ogrodu bez ciągłych zmian
mikina34 15:51, 13 paź 2016

Marzenko,
jaki masz model odkurzacza ogrodowego? Jesteś z niego zadowolona?
Zamierzam nabyć drogą kupna więc będę wdzięczna za wszelkie informacje
Madzenka 18:31, 14 paź 2016

Kindzia dzięki za wyręczanie. Juzia już chyba wszystko wie wg mnie termin jesienny na przesadzanie tak samo dobry jak wiosenny. Ja bym przesadzała jesienią, bo wiosna gdy się ociepli róze rusza juz z impetem

Madzenka 18:35, 14 paź 2016

mikina34 napisał(a)
Marzenko,
jaki masz model odkurzacza ogrodowego? Jesteś z niego zadowolona?
Zamierzam nabyć drogą kupna więc będę wdzięczna za wszelkie informacje

Mam jednen z najtańszych modeli sprzed 2 lat - 2700 W, z wydmuchem i wciąganiem z mieleniem
mikina34 20:35, 14 paź 2016

Madzenka napisał(a)

Mam jednen z najtańszych modeli sprzed 2 lat - 2700 W, z wydmuchem i wciąganiem z mieleniem

Jeżeli możesz podaj mi na priv jaki to, kojarzę, ze chyba to był Einhel,
Czy nadałby się do "odkurzania" tui? Mój eM nie chce słyszeć o wypożyczaniu przemysłowego buuu...
kasia_c 21:19, 14 paź 2016

Rzeczywiściw wszystko cudnie Ci porosło i aż trudno uwierzyć że w tak krótkim czasie. Czekam na różane podsumowanie. Na początku myslałam że róże dla mnie za trudne ale jak się u Was napatrzyłam to doczekać się nie mogę pierwszej zakupionej
Anda 22:16, 14 paź 2016

Czekam na fotki róż Pozdrawiam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies