Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Monika76 15:49, 08 lut 2015

Marzenko jak zwykle zachwycająco pięknie w Twoim ogrodzie. Odwiedzając Cię wirtualnie zawsze zachwycam się tym co stworzyłaś na nowo. Gratuluję.
Madzenka 16:04, 08 lut 2015

Dziekuje za pochwaly, dziękuję odwiedzajacym, zarówno stalym bywalcom jak i nowym gościom. Miłe jest czytanie że zima ładnie w słońcu w moim ogrodzie wyglada. Ale wiecie co? Chciałabym juz sie tak porządnie w ogrodzie sponiewierać, tak aby aż łupało w kręgosłupie. Zatem czekam z utęsknieniem na krokuski. Moze w natępny weekend? Jak sądzicie?
ana_art 17:55, 08 lut 2015

Marzenko ferie się kończą, więc czas na wiosnę
jazzy 18:21, 08 lut 2015

To taka bajkowa zima - śnieżek, błękitne niebo i słońce My ze Zdolnego Śląska to mamy szczęście Na ogród Twój patrzę i marzę żeby już w swoim takie piękne kadry pstrykac eh...
Cmok
nicol21 18:24, 08 lut 2015

Ogród cudnie wygląda z tą delikatną pierzynką.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
makkasia 18:29, 08 lut 2015

Madżenie teraz na tych zimowych zdjęciach widac pięknie ułożenie zimozielonych i traw no nie mogę zaprzeczyć, że nawet zimą u Ciebie jest pięknie
siakowa 18:42, 08 lut 2015

Moja babcia ma takie przewidywania co do wiosny..jaki szczepan taki luty jaki dzien po szczepanie taki marzec...pamietam ze w Szczepana nieźle. przychodziło i sypnelo sniegiem..czyli taki luty ale za nic nie pamietam jaki byl nastepny dzien czyli marzec?
JoannA 19:16, 08 lut 2015

Aż się wierzyć nie chce że to zdjęcia Twojego ogrodu
Ale zaśnieżony ogród prezentuje się zjawwiskowo. I ta biek śniegu prawdziwie biała
U nas dzisiaj bez śniegu, a ten stary już nie wygląda tak ładnie jak Twój świeżutki puderek.
pozdrawiam
butterfly 19:20, 08 lut 2015

No, u mnie to ta zima tak ładnie nie wygląda jak u ciebie... ale czemu sie dziwic jak ja nawet traw nie powiązałam... a ty masz obowiązkowe czerwone kokardy

pozdrówka
Sonka 20:04, 08 lut 2015

Zaglądam zawsze by podziwiać, rzadko piszę.
Teraz mam pytanie Madżenko, czy Ty masz trawkę turzycę japońską 'Ice Dance' _ Carex morrowii ? Chcę nią podsadzić hortensje, bo taka uporządkowane,zimozielona wysoka do 50 cm, pomimo,że daje rozłogi ale wydaje się być odpowiednia do osłonięcia dolnych części horti i zima też pięknie się prezentuje. Jeżeli ja posiadasz to proszę o opinię.