Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Kasia73 14:42, 10 lip 2015

lojalna_ napisał(a)
Sesleria to trawka ktorej nie mam ....jak to sie stalo? Wzycham nie wyleze stad dzisiaj ....aromaterapie u Ciebie przechodze .... Wiatr u nas jest straszny dzieki boziu mam te tabsy od Ciebie bo bym umarla zywcem .....

Na migrenę? Jakie?
Joaska 15:52, 10 lip 2015

Madżenko sesleria z różami wygląda super, nie wiedziałam że ona taka duża rośnie....ale u Ciebie wszystko rośnie ponad gabaryt
Juzia 16:35, 10 lip 2015

Marzena... jakbyś miała wolną chwilę, to zajrzyj do Kruklandii z łaski swojej i uświadom durnia (czyli mnie) co za brzozę kupił
Madzenka 18:50, 10 lip 2015

Juzia zaraz zjarzę!
Jakby co przedpłocie nie jest juz moje więc mogą sobie kopać ile chcą a ja nie mam prawa tam nic sadizc, wiec nie walcze.... Natomiast musza doprowadzic do stanu sprzed ... Czyli wyrownać teren, położyc matę (????) wysypać żwirkiem, ktory został zmieszany z ziemia...

Jutro sprawdzam programator nawadniania... Jesli nie uda sie go reanimować koszt 650 zł + robocizna.....

Idę na jogę reanimować kregosłup....

Ensata nie pamietam czy Fakstaff smieci... Ja mam róze w głebi rabat, na brzegu wszędzie trawy. Smieciuchy (Bonica) zostały z okolic trawnika wyeksmitowane. Kurcze bij zabij nie pamietam czy smieci, wiekszość smieci...

Malkul te zdjecia najbardziej oddają ich rzeczywisty wyglad, u mnie ciemna purpura, w Wojsławicach tez. Ciekawe jak kwitł u Justyny stychaz
http://www.roses.webhost.pl/2009/06/falstaff/
Madzenka 19:03, 10 lip 2015

A teraz pean na cześć Finki!

Zamowiłam jesienia rok temu przetaczniki miniaturowe inspire blue. Miałam odebrać jesienia, czasu ani pomysłu gdzie je posadzic nie miałam. Umówiłyśmy się, ze Marta mi je dostarczy wosna. Dostarczyła, posadziłam, zakwitły, zamiast na niebieski to na bialo napisałam to Marty, tego samego dnia wysłała mi gratis niebieskie..... , rano dotarły i wieczorem posadziłam. Jak u niej nie kupować! ? No jak?

Mam nadzieje , ze Danusia mnie za to nie wyciepie, ale takich sprzedawców nalezy chwalić.

Bo orzy kliencie ktory przez pół roku nie wie gdzie posadzic zakupy to sprzedawała mógłby zwątpić

wielkie dzieki Marto
Juzia 19:07, 10 lip 2015

Dzięki za rady!
21:38, 10 lip 2015
No na matę i żwirek bym nie licZyła... doprowadzą do stanu pierwotnego a to znacZy że wyruwnają.... jeśli posieja trawę to jakaś mocna ekipa!
21:42, 10 lip 2015
A Finki to tylko jest to co na stronie czy ma większy wybór bylin? Pamietam ją z Maji.
siakowa 23:12, 10 lip 2015

Pozdrawiam bo dawno tego nie robilam
Madzenka 23:32, 10 lip 2015

Siakowa pozdrawiam
czy ktos ma kosmatkę? Kupiłam sobie przez neta ciekawa jestem jak wyglada w realu?
Eee tam wysyłasz?

Juzia dla Ciebie zawsze