Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Asisko_2005 23:34, 10 lip 2015

Madżenko, co tam się wydarzyło z tym przedpłociem? Gmina cos robi? Ja bym nie darował kazałabym zwrócic za szkody. Problemów z kręgosłupem współczuję, sama z tego powodu od maja na zwolnieniu jestem. Rehabilitacja, leki większej poprawy nie ma. Kochany zus do tego wzywa mnie na komisję.
Iwk4 23:43, 10 lip 2015

Marzenko, pozdrawiam. Zapinowałam sobie fotki twojej rabaty z brzozami. Jak będziesz miała chwilkę czasu, wpadnę na świeże.
Madzenka 23:49, 10 lip 2015

Asisko_2005 napisał(a)
Madżenko, co tam się wydarzyło z tym przedpłociem? Gmina cos robi? Ja bym nie darował kazałabym zwrócic za szkody. Problemów z kręgosłupem współczuję, sama z tego powodu od maja na zwolnieniu jestem. Rehabilitacja, leki większej poprawy nie ma. Kochany zus do tego wzywa mnie na komisję.

Juz pisłam, ze to nie jest moj teren, nie mam prawa nic tam sadzic, bo to jest las ochronny na instalacje. Problem polega na tym, ze 1 M od płotu nic nie przebiega tam gdzie rosna moje rosliny tylko koparka łyżki za szeroka... A nikt dla mnie nie będize kropla 2 M rowu łopata aby sie dostac do instalacji.....

A ekipa była w porządku, nawet obiecali dowieźć ziwrek, tylko lawenda przegrała walke z 36 stopniowym upałem w cieniu....
Ponadto odrośnie...

Ale jesli drogi nie naprawia to Gmina od nich to wyegzekwuje. Na razie czekamy, grunt sie musi osunąć, ubić aby ponownie dospypać ziemi.
Madzenka 23:49, 10 lip 2015

Iwk4 napisał(a)
Marzenko, pozdrawiam. Zapinowałam sobie fotki twojej rabaty z brzozami. Jak będziesz miała chwilkę czasu, wpadnę na świeże.

Zapraszam jutro na foty, będą swieże
Rench 01:49, 11 lip 2015

Przejrzałam z grubsza,żeś mudżyn,a jutro przylecę na świeżyznę
Rench 02:02, 11 lip 2015

Madzenka napisał(a)

O nie do Warszawy to z własnej i nie przymuszonej woli nie pojadę

Ja już eMa do takiego "specjalisty" zawiozłam,szeroko polecanego i znanego ze swej specjalizacji
Do dzisiaj mi wypomina ten pomysł i sobie, że się tak dał zamotać głupocie

Kacha123 07:09, 11 lip 2015

Ja też nie mogę się doczekać świeżych fot! Ciekawe gdzie pójdzie Carlit?
MirellaB 07:36, 11 lip 2015

Madzenka napisał(a)
A teraz pean na cześć Finki!

Zamowiłam jesienia rok temu przetaczniki miniaturowe inspire blue. Miałam odebrać jesienia, czasu ani pomysłu gdzie je posadzic nie miałam. Umówiłyśmy się, ze Marta mi je dostarczy wosna. Dostarczyła, posadziłam, zakwitły, zamiast na niebieski to na bialo napisałam to Marty, tego samego dnia wysłała mi gratis niebieskie..... , rano dotarły i wieczorem posadziłam. Jak u niej nie kupować! ? No jak?

Mam nadzieje , ze Danusia mnie za to nie wyciepie, ale takich sprzedawców nalezy chwalić.

Bo orzy kliencie ktory przez pół roku nie wie gdzie posadzic zakupy to sprzedawała mógłby zwątpić

wielkie dzieki Marto

No to się chwali . A co to za sprzedawca - podaj stronę internetową
Ty kręgosłup, a ja dla odmiany skręcona stopa. Ciekawe co jeszcze mnie spotka, bo już jestem zła - ciągle coś, a ogród czeka - tyle jeszcze do zrobienia.
Juzia 08:38, 11 lip 2015

Zaglądam jak zawsze
MAD 09:11, 11 lip 2015

Ja czekam na nowe foty. Lecę po kubas kawy!