Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

23:13, 19 lip 2015
z tymi fruwajacymi meblami i żaluzjami to nie masz łatwego życia...

nie wiem co za klimat...wichury przychodzą szkód narobią a deszczu jakoś niewiele
bleebla 23:25, 19 lip 2015

przeszłam szybko po ogrodze, werbena leży, na hortensje spadł mop sąsiadki ale nie połamał, u mnie prąd jest
AlKa 23:25, 19 lip 2015

Współczuję nawałnicy, podziwiam Twoje zorganizowanie.Nawet przed burzą zdążyłaś się wyrobić.
U mnie wg prognoz ma być za godzinę. Mam nadzieję, że spokojnie będzie.
Sebek 23:30, 19 lip 2015

Nadrobiłem... Litości nie masz Wszystko cudne i mam nadzieję, że żadne tajfuny ani cyklony już Cię nie nawiedzą...
ana_art 00:23, 20 lip 2015

Madzenka napisał(a)

Zaintrygowałaś mnie tym wysiewem rubrum. Co roku je kupuję i sa pieruńsko drogie (20-39 zł za sztuke w zaleznosci od odmiany) a są jednoroczne. Gdyby mi sie udało je wysiać to byłoby dopiero bordowo w ogrodzie

Przeciez moge je wysiać w ogrodzie zimowym
30zł????? ja kupiłam je w tym roku u siebie po 10zł...
bleebla 09:42, 20 lip 2015

Madzenka napisał(a)

Zaintrygowałaś mnie tym wysiewem rubrum. Co roku je kupuję i sa pieruńsko drogie (20-39 zł za sztuke w zaleznosci od odmiany) a są jednoroczne. Gdyby mi sie udało je wysiać to byłoby dopiero bordowo w ogrodzie

Przeciez moge je wysiać w ogrodzie zimowym

Czy przypadkiem Irenka nie próbowała w tamtym roku wysiać rubrum?
Flower1 09:58, 20 lip 2015

Witam ,przejrzalam wizytowke i watek , masz cudowny ogrod ,napatrzec sie nie moge ,bede Cie czesciej odwiedzac .Pozdrawiam serdecznie
makkasia 14:36, 20 lip 2015

Miałam 1 rubrum Fireworks i cieszyłam się jak guuuupia więc zamówiłam jeszcze 2
współczuję nawałnicy u mnie była ulewa i burza ale nie tajfun.
Madżenko trzymam kciuki coby żadnych strat nie było.
ściskam
agam 15:44, 20 lip 2015

Marzenko jak po burzy???
Margarete 15:54, 20 lip 2015

Jakos mało mam do nadrobienia po urlopie u ciebie Marzenko...te liche 35 stron...juz troche poczytałam, pooglądałam, reszte zostawiam sobie na wieczór.
Moje uwagi będa więc nie do konca aktualne ale cóz...był urlop....

1/ przeprowadzki trawek i selseria bez kudłaczy na dole wygladaja super
2/ kulki w kostrzewie urzekające...takie jakby bukszpany były spowite jakims szaroniebieskim dymem....ślicznie. Moje kostrzewy sa ładne ale co druga... co druga ma duzo suchych zóltych źdżbeł...nie miały za sucho ani za duzo słonca...bo one lubia sucho i słonce..nie wiem co im dolega..??
3/ zakupy bordowych trawek świetne, szkoda że to wszysto jednoroczne...bo ładnie sie komponują z zielenia
4/ja swój dozownik do nawozów podpinany pod wąż gdzieś schoawałm, tylko nie wiem gdzie. Kupiłam w tym roku, uzyłam 2 razy i ...schowałam, ale nie wiem gdzie - poszukam w jakichs nietypowych miejscach bo w typowych nie znaazałam...skoro Iza - Konstancja sznur do kosiarki miała w szafie z ciuchami...to ja ten dozownik mogłam tez do ryżu i kasz albo do porcelanowych filiżanek wetknąć.nie wiem starośc czy ten pan na A mnie dopadł...no kamien w wode... i zamaist elegancko z dozownika to ja znów z konewkami z nawozem latałam po ogrodzie...eh
Ide czytac dalej........