To zalezy jaka odmiana. Jesli taka co kwitnie dwukrotnie to moze jeszcze w siepniu wypuscić kwiatki, jesli vIva to raczej nie
Wiec jak to moja mama mawia na dwoje babka wrożyła
Małgosiu mnie w tym roku rowniez zawilce zdziwiły, bo zwkle na poczatku sieprnia staryują. Ale sie ciesz, bo po dwoch latach focha wreszcie pokazuja powod, dla ktorego sa w moim ogrodzie
Finalnie obyło sie bez wiekszych strat, zalało mi tylko ogród zimowy, mam żle wykonane polaczenie pomiedzy poliwęglanem a dachówką.... Ale to standard przy takich wichurach gdy woda przedostaje sie pod dachem....Gdyby nie brak pradu, gorąc i wiatr w nocy byłoby standardowo ... Tylko cała noc nie spałam. O przekraczam spałam od 4:00 do 5:50... A jakis czort dzwonił domofonem o 3:30 i do tej por y nie wiem... Czy ktos potrzebował pomocy, robił sobie żarty czy ki pierun.....
Latające meble i donice to juz u mnie standard. Ważne ze nic nie połamało i ńic nie potluczone
U mńie spadki napięcia pradu juz w sobotę rozmroziły zamrażalnik...w sobote wszystko poszło do kubła... Wczoraj chyba z przerwami brakowało ze 2 godz pradu, przynajmniej ksiązke przy latarce poczytałam ... Bo sobie Kindla bez żrodła światła kupiłam... Wiec świeciłam latarka w czytnik...
Hi hi M sie śmiał,że sie tak spiesze a potem mył sie w zimnej wodzie bez prądu. Jak wichury sa u mojej mamy w Jeleniej Gorze to po godzinie u mnie juz to testowałam A mama orzestrzegala, ze stara brzoza przed blokiem kładła sie niemal do ziemi i syreny jeżdżą cały czas po miescie....
No to rób sprzedaz wysyłkowa.
Fireworks po 20 zł na giełdzie, w CO po 25!!! Pennisetum purple majestic była tańsza
A rok temu fireworks za 39 zł kupiłam, sztuk 1