Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Prawie - jak ogród

Prawie - jak ogród

Nikita 23:55, 02 lut 2015

Beatko, nareszcie znalazłam chwilkę żeby wpaść z rewizytą. Byłam już wcześniej u ciebie, ale chroniczny brak czasu nie pozwolił nic napisać.
Wklejaj kochaniutka kolejne fotki, bardzo ciekawa jestem twojego ogrodu, bo pięknie się zapowiada.
Pozdrawiam cieplutko
Viola 18:03, 03 lut 2015

szemusia napisał(a)

CZytam, czytam, że u Was już wiosna parapetowa
Ja dopiero zamówiłam. Musiałam ostrą selekcją zrobić, bo z moich "chciałabym" wyszło, coby pół sklepu wykupić

Posiałam za to ostnicę piórkowatą. Z 12 nasionek (takich na pół zapałki) wzeszło - 1. Ale dzielnie rośnie. Może coś z tego będzie...

Ha, ha, to tak jak u mnie w zeszłym roku Posiałam cynie i tylko 1 (słownie: jedna) wzeszła Ale jaka była dzielna i długo kwitła
szemusia 19:47, 03 lut 2015

Nikita napisał(a)
Beatko, nareszcie znalazłam chwilkę żeby wpaść z rewizytą. Byłam już wcześniej u ciebie, ale chroniczny brak czasu nie pozwolił nic napisać.
Wklejaj kochaniutka kolejne fotki, bardzo ciekawa jestem twojego ogrodu, bo pięknie się zapowiada.
Pozdrawiam cieplutko

Właściwe większej dokumentacji ogrodniczej to u mnie brak Ale poprawię się, poprawię...
szemusia 19:48, 03 lut 2015

Viola napisał(a)

Ha, ha, to tak jak u mnie w zeszłym roku Posiałam cynie i tylko 1 (słownie: jedna) wzeszła Ale jaka była dzielna i długo kwitła

To dałaś mi Violu nadzieję, że i z tej mojej trawki coś będzie. Chucham na nią i dmucham
beata_m 10:51, 04 lut 2015

piękna hodowla Beatko a co tam jedna to zawsze więcej niż zero a jeszcze jak swoimi rękami wyhodowana!!! to już w ogóle, ja zakupiłam nasionka werbeny ... poszły do lodówki
szemusia 12:23, 04 lut 2015

beata_m napisał(a)
piękna hodowla Beatko a co tam jedna to zawsze więcej niż zero a jeszcze jak swoimi rękami wyhodowana!!! to już w ogóle, ja zakupiłam nasionka werbeny ... poszły do lodówki

Do lodówki?! Tzn., że werbenę też muszę poddać stratyfikacji? Noo, tego nie wiedziałam. A ja do razu do ziemi...
szemusia 09:26, 05 lut 2015

U mnie znów troche wiosny, trochę śnieg prószy...
Zrobiłam obchód ogrodu i przy rozchodnikach dojrzałam taki "kapuściane" główki. CZy tp normale zimą, czy mam je jakoś specjalnie przykrywać, coby nie zmarzły? Jednak śniegu u mnie jak na lekarstwo...

malgorzata_s 09:27, 05 lut 2015

To niesamowite, u Ciebie rośliny budzą się do życia i "śniegu jak na lekarstwo", a ja jestem totalnie zasypana śniegiem po kolana
Karol99 09:29, 05 lut 2015

U Ciebie widze wiosennie, a mnie 20cm śniegu i z checia moigę go pożyczyć
szemusia 09:29, 05 lut 2015

I już od dobrego miesiąca wytykające cebulowe. Chyba czosnki Albo narcyzy ?

Byle do wiosny...