Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) » Edycja postu

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

amelia_b 18:50, 17 lut 2016

My to raczej podróżujemy krajowo w tamtym roku byliśmy pierwszy raz nad polskim morzem,siostra z rodziną samolotem w Chorwacji, koszty miałyśmy bardzo zbliżone eh może kiedyś się odważe gdziekolwiek polecieć
AgataP 18:52, 17 lut 2016

Bogdzia jak możesz, widziałam Cię na zdjęciu ze spotkania z Danusią u Tracza.
Kurna jesteś taką pogodną osobą

Musze chyba podgonić sprawę tarasu, bo na dobrą sprawę nie mamy na czym siedzieć, mebelki z odzysku się rozpadły i d.. blada. Na czym gości posadzę?
W głowie mi siedzą meble z palet. Mąż zdolny to pod kierunkiem żony ogarnie prace ręczne. Najgorzej bo i zadaszenie chcę zrobić, ale zwijane by zimą nie zaciemniać sobie wnętrza. Wystarczy, że ostatnio WC pomalowaliśmy na czarno :
popcorn 18:59, 17 lut 2016

Bożenko, skąd Widzimy się niebawem u Gosi?

Amelka, no właśnie, nad naszym morzem w sezonie ceny z kosmosu, ale to bym jeszcze przebolała gdyby pogoda była i luźno.. ale czasem pogoda do bani, a ludzi tłumy (w wakacje)... męczy mnie to strasznie ale Młodą trzeba będzie kiedyś wziąć, bo nad Morzem Południowochińskim była, teraz nad Oceanem Indyjskim, a nad Bałtykiem nie ups

Agato, przejrzyj wątek Gosi (Malkul), oni tam ostro projektują i cuda sami stworzyli! Spawane kanapy jak z katalogu Paletowe kanapy ma Juzia, też niczego sobie
WC na czarno? Wymiatasz Jak się podniszczy łazienka dolna, to planuję białe płytki-cegiełki i czarne ściany ewentualnie skończy się na graficie, bo M pewnie na czarny nie pójdzie
amelia_b 19:27, 17 lut 2016

Mój mąż stwierdził że nad naszym morzem był dwa razy: pierwszy i ostatni raz do tej pory mi wypomina zeszłoroczne wakacje kamienie,paskudy meduzowate,woda zimna
Bogdzia 19:30, 17 lut 2016

AgataP napisał(a)
Bogdzia jak możesz, widziałam Cię na zdjęciu ze spotkania z Danusią u Tracza.
Kurna jesteś taką pogodną osobą

Musze chyba podgonić sprawę tarasu, bo na dobrą sprawę nie mamy na czym siedzieć, mebelki z odzysku się rozpadły i d.. blada. Na czym gości posadzę?
W głowie mi siedzą meble z palet. Mąż zdolny to pod kierunkiem żony ogarnie prace ręczne. Najgorzej bo i zadaszenie chcę zrobić, ale zwijane by zimą nie zaciemniać sobie wnętrza. Wystarczy, że ostatnio WC pomalowaliśmy na czarno :

Nie martw sie meblaami , koce przywieziemy i tez bedzie dobrze. Pomalutku wszystko rób tak jakbysmy nie istniały choc nie damy o sobie zapomniec ale my o wszystkim pomyślimy czego bedzie brakowało a najwazniejsze ze masz WC bo o to najtrudniej
Bogdzia 19:31, 17 lut 2016

popcorn napisał(a)
Bożenko, skąd Widzimy się niebawem u Gosi?

Będę u Gosi oczywiście.
ren133 19:37, 17 lut 2016

Karolina
Masz gdzieś tą hostę fire island?
Kasya 19:46, 17 lut 2016

posialam karczochy, po jakim czasie ci wzeszly ? ile masz szt ?
popcorn 19:56, 17 lut 2016

Amelia - ups, to tym bardziej gdzieś się wybierzcie Naprawdę fajne okazje można wypatrzeć, najlepiej jeśli może się jechać poza szczytem lipiec-sierpień. Wtedy i tak za gorąco jak na mój gust, przynajmniej w basenie Morza Śródziemnego. Ale do Albanii jeszcze wrócę

Bożenko, super

Renia, gdzieś mam ale czy znajdę..
Tu u Magdy - Nikity, na środku:
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/59/591218/original.jpg

moja jeszcze mniejsza, bo zjedzona

Kasiu, dość szybko skiełkowały, po 4-5 dniach było je widać? Mam z 10 szt, nie liczyłam dokładnie.
rozark 20:12, 17 lut 2016

Karolcia chodzę po wątkach i stwierdzam że nie było mnie tylko chwilkę a materiału nie jestem w stanie nadrobić, jak by było coś istotnego to mi daj cynka