Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:35, 04 kwi 2016

Chetnie zobacze jakbys miala obecne fotki.
Ja co prawda szukalam wiekszych,wielopniowych (ale nie nazbyt) i dosc rozbudowanych ale nie cietych.
Wiem wiem trudna sprawa ale to wszystko dla uzyskania konkretnego efektu. Juz na targach uslyszalam o modzie na wielopniowe i widac to na rynku.
nawigatorka 22:37, 04 kwi 2016

malkul napisał(a)

Wstyd! co za swinia ci takie bagno przysłała!

Notabene to mnei wkurzasz! nei idzie u ciebie byś na bieząco. pleciecie jak te przekupy na targu.
wkleilam ku pamieci.liczac ze bedzie.to kiedys fotka wspomnienie jak Twoje jezowki w wytlaczance i nie mow tak o wlascicielce mojego ulubionego ogrodu

Ogladaj obrazki i juz.tego duzo nie ma albo zamilkne i tak nie mam ostatnio czasu pisac
Kasya 22:38, 04 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
Chetnie zobacze jakbys miala obecne fotki.
Ja co prawda szukalam wiekszych,wielopniowych (ale nie nazbyt) i dosc rozbudowanych ale nie cietych.
Wiem wiem trudna sprawa ale to wszystko dla uzyskania konkretnego efektu. Juz na targach uslyszalam o modzie na wielopniowe i widac to na rynku.

ma 4 pnie ale jest smukła i chyba szybko dosc szybko rosnie, nie była cięta...cos mi chodzi po glowie ze kosztowala 16 pln...
potem kupilam ten krzak za 30, ale krzak ma smaczniejsze owoce
nawigatorka 22:40, 04 kwi 2016

Kasya napisał(a)

ma 4 pnie ale jest smukła i chyba szybko dosc szybko rosnie, nie była cięta...cos mi chodzi po glowie ze kosztowala 16 pln...
potem kupilam ten krzak za 30, ale krzak ma smaczniejsze owoce

Wiesz jak dla mnie to akurat owocow ona miec nawet nie musi ale informacja o szybkim wzroscie mnie pocieszadzieki
blyxa 22:59, 04 kwi 2016

Przyszłam ponadrabiać forum - masakra po tych świętach Macham i dziękuję za pamieć
nawigatorka 23:00, 04 kwi 2016

blyxa napisał(a)
Przyszłam ponadrabiać forum - masakra po tych świętach Macham i dziękuję za pamieć
a kiedy byly swieta?
ivo 23:03, 04 kwi 2016

Asia stipa teraz porośnie! Tylko tyle padam na twarz nie ma siły pisać ale czytam
blyxa 23:47, 04 kwi 2016

Nadrobiłam! Bardzo dzielna ja

nawigatorka napisał(a)
M odebral tez z druku nowa porcje posterow.pewnie wzory znacie.narysowalam je na uzytek wlasny dostana ramki po malowaniu

Ty to masz talent dziewczyno! Chciałabym choć w połowiet tak umieć zrobić.

Melduję, ze zdjęcia obejrzane, nad brzozami się pozachwycałam (oby Ci dobrze rosły), kulek obecnie kwadratowych nie żałowałam a rękodzieło jak zawsze masz piękne
nawigatorka 07:33, 05 kwi 2016

ivo napisał(a)
Asia stipa teraz porośnie! Tylko tyle padam na twarz nie ma siły pisać ale czytam
wszystko rozumiem.tez wczoraj bylam padnieta a dzis zapowiada sie rownie intensywnie
nawigatorka 07:34, 05 kwi 2016

blyxa napisał(a)
Nadrobiłam! Bardzo dzielna ja

Ty to masz talent dziewczyno! Chciałabym choć w połowiet tak umieć zrobić.

Melduję, ze zdjęcia obejrzane, nad brzozami się pozachwycałam (oby Ci dobrze rosły), kulek obecnie kwadratowych nie żałowałam a rękodzieło jak zawsze masz piękne
dziekuje
Teraz juz nie robob sobie przerw bo wiaosna i forum szaleje