Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

ren133 23:05, 08 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
pomozecie?

ja juz trzecią lampkę piję
ren133 23:06, 08 kwi 2016

Juzia napisał(a)
Ja z nerwów musiałam sobie golnąć
Ale mogę Twoje łupy pod to podciągnąć

ooo ja tez trochę z rozpaczy
Madzenka 23:13, 08 kwi 2016

A ja miałam dzisiaj dobry dzień i tez miej ulubione mohito wypiłam

Wprawdzie kurier z grabami sie do mnie nie dodzownił , ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jutro rozprawie sie z chwastami
inag 23:17, 08 kwi 2016

Wszyscy coś łykają widzę, to ja też i od razu zsuwam się pod stół - akurat na dobranoc
nawigatorka 23:20, 08 kwi 2016

Jutro sadzenie pieciu swidosliw
I napisze tak: zajmą one niewątpliwie pierwsze miejsce wsrod najtrudniej zdobywanych roslin jak dla mnie.jak dotąd zajmował je rozchodnik Star dust,ktory zdobylam dziki Ilonie i Edycie.Buziaki Dziewczyny.

A swidosliw od kiedy pojawil sie pomysl ich posadzenia szukam nieustannie.samodzielnie i przez centra ogrodnicze.I albo male,albo koszmarnie drogie bo modne.Juz sie poddalam, juz nawet myslalam ze bedzie jednak klon ginnala troszke latwiejszy jesli chodzi o cene i dostepnosc.I nawet juz bylo mi go szkoda gdy pojawilo sie swiatelko w tunelu.
I tu zacznie sie koncert podziekowan,jakze zasluzonych

ILONIE- za namiar na cudowna szkolke gdzie nie dosc ze byly swidosliwy w roznych rozmiarcah i przyjaznych cenach,to jeszcze wysyłali zdjecia,kopali i pakowali nawet czekali po zamknieciu na dotarcie mojego M...niewiarygodne.a cene zmniejszyli mi o 1/5 od katalogowej. Bez Ciebie by ich nie bylo,

MAGNOLI-za dziesiatki mailowych konsultacji,poszukiwan,opiniowania pokroju,wielkosci,ceny... licze jeszcze na wiztualny sekator z Twojej strony

M-za to ze mimo tego,ze nie jest przekonany do wielopniowych drzew,ktore wygladaja gdy sa male troche jak porzeczki-trudno zaprzeczyc zaufal mi i dal sie przekonac i jeszcze przejechal pół Polski by je przytransportowac.caluje

A teraz na ziemie.sa o metr wieksze niz powinny wg szkolki.maja dwa i pol metra wysokosci.kopane,choc podobno na jesien byly dopiero dolowane bo wcześniej rosly w doniczkach.jeszcze sa związane wiec pokroju dokladnie nie widzialam (poza fotkami ze szkolki) a z powodow organizacyjnych to szkolka wybierala egzemplarze.

W ogóle nie byly na ten rok planowane.ale straszliwie ciesze sie ze sa.niech rosna

Fotki jutro
nawigatorka 23:21, 08 kwi 2016

ren133 napisał(a)

ooo ja tez trochę z rozpaczy
wlasnie chcialam pytac czy za moje czy Twoje swidosliwy
MirellaB 23:22, 08 kwi 2016

Asia w poniedziałek wybieramy się do Szkółki Bylin Dobrepole na zakupy, masz ochotę się przyłączyć?
nawigatorka 23:23, 08 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
A ja miałam dzisiaj dobry dzień i tez miej ulubione mohito wypiłam

Wprawdzie kurier z grabami sie do mnie nie dodzownił , ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jutro rozprawie sie z chwastami
a one caly czasbw drodze czy niewyslane? Beda sie weekendowac u kuriera?
Tak czy siak na zdrowie.drżyjcie chwasty.moje moga jeszcze spac spokojnie
nawigatorka 23:24, 08 kwi 2016

inag napisał(a)
Wszyscy coś łykają widzę, to ja też i od razu zsuwam się pod stół - akurat na dobranoc

To do lozka a nie pod stol polecam zatem picie w łóżku
blyxa 23:25, 08 kwi 2016

Przyszłam z herbatką zboczyć co słychać a tu bukszpanowo.
I jeszcze będzie wielkie sadzenie. Czekam na fotorelację!