Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:31, 09 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)
Jak tam remont?
na razie wyczyscilam dom z wszelkich zbednych elementow: polek, lamp,ramek... i dzis obkleilam wszystko tasma wiec mam wszedzie niebieskie paski "ekipa"od poniedzialku
Kacha123 20:34, 09 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
na razie wyczyscilam dom z wszelkich zbednych elementow: polek, lamp,ramek... i dzis obkleilam wszystko tasma wiec mam wszedzie niebieskie paski "ekipa"od poniedzialku

To fajnie i pewnie jeszcze skończycie szybciej niż ja
nawigatorka 20:37, 09 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)

To fajnie i pewnie jeszcze skończycie szybciej niż ja
ale u nas to pudrowanie syfa a u Cebie operacja plastyczna
Zielona 20:39, 09 kwi 2016

... to ja dziękuję Tobie, bo oszczędziłaś mi pracy - planuję takie kopane i balotowane drzewa dla siebie /znacznie tańsze są od pojemnikowanych/, a ściąganie tych siatek to mordęga. Dlatego sobie /a właściwie Mężowi/ odpuszczę zdejmowanie ich.

nawigatorka 20:44, 09 kwi 2016

Zielona napisał(a)
... to ja dziękuję Tobie, bo oszczędziłaś mi pracy - planuję takie kopane i balotowane drzewa dla siebie /znacznie tańsze są od pojemnikowanych/, a ściąganie tych siatek to mordęga. Dlatego sobie /a właściwie Mężowi/ odpuszczę zdejmowanie ich.

Ale przyznam ze na chwile zasialas mala niepewnosc w mojej glowie
A co bedziesz szadzila? Szkoda ze nie wszystko kopane tansze jest od pojemnikow.
leon60 20:46, 09 kwi 2016

graby kopane też miałam w jucie i stalowej siatce, siatkę zdjęłam choć facet nie kazał
inag 20:46, 09 kwi 2016

Świetnie wyglądają i wcale nie wyglądają na małe. Dosyć dobrze je widać z tarasu a biorąc jeszcze pod uwagę jak im przygotowałaś podłoże to na pewno śmigną w tym roku sporo
Co do siatki to ja mnóstwo już roślin sadziłam zabalotowanych i w każdej szkółce wręcz zabraniali jej zdejmować. Podobno to bardzo narusza bryłę korzeniową a i tak ta siatka jest zrobiona specjalnie z materiałów które szybko się rozłożą w ziemi.
Kacha123 20:53, 09 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
ale u nas to pudrowanie syfa a u Cebie operacja plastyczna

Hahaha! Dobre! Syfa to byś zobaczyła u mnie jak wykuli stare palenisko i otworzyli komin
nawigatorka 21:02, 09 kwi 2016

leon60 napisał(a)
graby kopane też miałam w jucie i stalowej siatce, siatkę zdjęłam choć facet nie kazał
niesubordynowana Ola
nawigatorka 21:04, 09 kwi 2016

inag napisał(a)
Świetnie wyglądają i wcale nie wyglądają na małe. Dosyć dobrze je widać z tarasu a biorąc jeszcze pod uwagę jak im przygotowałaś podłoże to na pewno śmigną w tym roku sporo
Co do siatki to ja mnóstwo już roślin sadziłam zabalotowanych i w każdej szkółce wręcz zabraniali jej zdejmować. Podobno to bardzo narusza bryłę korzeniową a i tak ta siatka jest zrobiona specjalnie z materiałów które szybko się rozłożą w ziemi.

Na zywo widac je lepiej.no i wiadomo ze na razie to same galezie.
Ciesze sie ze potwierdzasz moje zdanie bo wykopywac ich nie mam zamiaru
Caly czas rozmawiamy z M o szkolce i z zachwytu wyjść nie mozemy.
A kiedy przyjedziesz swidosliwy na zywo zobaczyc?