Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

iwka 13:55, 11 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Aha w hakone lej wodę, koneicznie inaczej będzie słabo rosla
kurcze, a ja swoją chyba przelałam, słabo wygląda, pięć włosków na krzyż i to zgniłe jakieś wyciągam

Asiu zaglądam, nie piszę ale podziwiam podnóżko-stolik, wymienione drzewko, wgłębnik, szałwiowo-sesleriową, wsio widziałam i wsio pikne
Ensata 16:47, 11 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
przedpłocie wymienione ale okiazale trzewa i tak nie wyglądają. turztyca sabińska powoli przyrasta
trzcinnikom wiatr nie straszny, wręcz przeciwnie - podkreśla ich urode

Asia, ale chyba nie mowisz o tej przy kulach? u mnie całkiem inaczej wyglada
Ensata 16:49, 11 cze 2016

Teraz dopiero sie zaciekawilam co JA mam w takim razie na oczkowej, bo nijak to nie wyglada na sabinska. Biorac pod uwage zrodło, w balona mogł mnie zrobic jak nic
nawigatorka 17:44, 11 cze 2016

iwka napisał(a)
kurcze, a ja swoją chyba przelałam, słabo wygląda, pięć włosków na krzyż i to zgniłe jakieś wyciągam

Asiu zaglądam, nie piszę ale podziwiam podnóżko-stolik, wymienione drzewko, wgłębnik, szałwiowo-sesleriową, wsio widziałam i wsio pikne
to zapraszam do pisania Iwono.bardzo lubie rozmowy z Wami i takze z Toba czywiscie
nawigatorka 17:47, 11 cze 2016

Ensata napisał(a)
Teraz dopiero sie zaciekawilam co JA mam w takim razie na oczkowej, bo nijak to nie wyglada na sabinska. Biorac pod uwage zrodło, w balona mogł mnie zrobic jak nic
to wlasnie o niej mowie.to jeszcze mlode sadzonki ale kupione w miejscu polecanym przez Magnolie i potwierdzone przez nia ze to ta odmiana.
Efffa 17:55, 11 cze 2016

Przedogródek odlotowy, pamietam jak założyłaś wątek, wstawiłaś zdjecia przedogródka i skarp, jak chciałam mój ogródek zorać, przez długi czas wracałam do Twoich pierwszych zdjec
Efffa 17:59, 11 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
troche takich sorowych naturalnych wlementow mam zamiar u siebie wprowadzic w postaci glazow,ławek i stolu pod pergola itp ale to za jakis czas

To super , bede zgapiać bo ja bede mieć takich"pieńków" mnóóóstwoooooo.
Czym malowałas ten podnózek?
Masz jakieś inspiracje, wstaw, czy za ciekawska jestem?
nawigatorka 19:35, 11 cze 2016

Efffa napisał(a)
Przedogródek odlotowy, pamietam jak założyłaś wątek, wstawiłaś zdjecia przedogródka i skarp, jak chciałam mój ogródek zorać, przez długi czas wracałam do Twoich pierwszych zdjec
no cos Ty.zaorac orzeze mnie?przeciez orac to ja sama dopiero bede
Nie wiedzialm ze to pamietasz.dzieki za mile slowa ale nic nie oraj ok?
nawigatorka 19:36, 11 cze 2016

Efffa napisał(a)

To super , bede zgapiać bo ja bede mieć takich"pieńków" mnóóóstwoooooo.
Czym malowałas ten podnózek?
Masz jakieś inspiracje, wstaw, czy za ciekawska jestem?
maloealam lakierobejca sadilinu.chwile wczesniej wstawilam link.ale pytasz o inspiracje na pieniek? Wdtawie w wolnej chwili
Efffa 20:37, 11 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
maloealam lakierobejca sadilinu.chwile wczesniej wstawilam link.ale pytasz o inspiracje na pieniek? Wdtawie w wolnej chwili
o wszystkie inspiracje pytam, bo pisałaś , że meble bedziesz robić i wiele innych.