Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Makao_J 23:40, 27 lip 2016

No - i tak za każdym razem kiedy stwierdzam że już nie będę kupować Artemis, natrafiam na takie foty I jak tu z niej zrezygnować???
Luki 23:42, 27 lip 2016

Ogólnie to programy do maszyn typu CNC czytają pliki .dxf nie jestem pewien czy wszystkie są w stanie to przetłumaczyć, ale wyszkolony zostałem, że raczej większość
Takim mądry bo mój wujek zbudował sam taką maszynę od podstaw w całości w spiżarni i co chce to mi wytnie, ale przesyłki z Niemiec drogie, no i ograniczenia wielkością blatu roboczego
sylwai 00:25, 28 lip 2016

Szalone kobiety,środek lata a one o rogaczach Czytam Twój wątek drugi raz od nowa i gdzieś mniej więcej na 830str doczytałam jak robiłaś renifera ze sklejki.nie wiem tylko jak wydrukować renifera w częściach by był taki duży jak Twój.Możesz mi to jakoś "łopatologicznie"wytłumaczyć
leon60 07:14, 28 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
takie zawijasy? Ja mam slaba do tego wyrzynarke.a ty podsylalas mi kiedyś model swojej...

pewno wyciął bez problemu sprzęt na robocie to na razie modelu nie sprawdzę
leon60 07:15, 28 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)

Aaaa tą to widziałam Myślałam, że wewnętrzną też macie własnej roboty

jest opcja że też coś się pojawi
nawigatorka 07:53, 28 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)

UNBELIEVABLE!!!
tez tak mysle
nawigatorka 07:54, 28 lip 2016

Marta napisał(a)
Apropo rozplenic- wykopujesz je, przecinasz do połowy i wywijasz tak, żeby suche było na zewnątrz, a zielone w środku
latwo nie bedzie bo spore sa ale tak zrobie.musze podzielic i hameln i littel bunny.dzieki
nawigatorka 07:58, 28 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Asia tak wygląda Twoja Artemis?
Ile tam jest krzewów?
Mirello to moja artemis ale w pelnym kwirnieniu.teraz wypuszcza nowe pedy.kwiatow chwilowo nie ma.przerwa w kwitnieniu.
Zawsze na zdjeciu jest jeden krzew.mambdwabale rosna po dwoch sytonach bramy czyli ponad 4 metry od siebie
nawigatorka 08:01, 28 lip 2016

Sebek napisał(a)
Artemis - cudo! Myślisz, że w polcieniu urośnie?
wiesz nie wiem.mnie mam takich doswiadczen.mojebrosna na pelnejbpatelni.dodatkowo w plecach od pulnocy maja murek ogrodzenia ktory pewnie dodatkowo sie nagrzewa.pewnie by kwitlabtylko slabiej i moze bylaby mniejsza ciut.
nawigatorka 08:02, 28 lip 2016

Makao_J napisał(a)
No - i tak za każdym razem kiedy stwierdzam że już nie będę kupować Artemis, natrafiam na takie foty I jak tu z niej zrezygnować???
ja eliminuje u siebie wszystkie roze.choc niewiele ich i tak mam.denerwuja mnie.ale tych nie zamierzam.bronia sie same