u mnie też warzyw więcej ale nie kosztem mięsa :/
Asia będę potrzebowała Twojego spojrzenia i rady w paru kwestiach technicznych, zajrzyj czasem do mnie
a wogóle to co Ty tak cichutko jakoś działasz?
zaglądam. Czytam. Ale gdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia to milczę bardzo często widzisz by montować wedzarnie w altanie? Najskuteczniejsza wędzarnia to palenisko i długi kanał dymny. Czy zaraz mysi być design? No chyba ze robisz to No raz w miesiącu
wiesz ta wedzarnia to będzie raz na jakiś czas ale chyba nie ma sensu robić w drugim miejscu bo tam to przy okazji mam ścianę altany. Na codzien będzie grill, choć miało być ognisko
Witaj Asiu. Jestem pod wielkim wrażeniem Twojego ogrodu. Jest taki perfekcyjny pod każdym względem. Cudowna roślinność idealnie dopasowana Lampiony będą świetnie pasować do całości. Podziwiam altanę i kamienne korytko pomysłowym kranem. Gratuluję pomysłu i konsekwencji
dziękuje bardzo. konsekwencji sie ucze a niecodzienne pomysły to zawsze ryzyko niepowodzenia ale widac warto je ponieść nie zamieniłabym koryta na nic innego. to bys strzał w dziesiątkę. Nic nie jest u nas chyba tak praktyczne i ozdobne równoczesnie. kosztowało sporo pracy - mojej tak na prawdę akurat najmniej - ale myslę, że warto było