Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 21:33, 16 kwi 2018

dziś kolejna kupa zrąbków dojechała a poprzednie dwie jeszcze leż Za to nawóz się rozpuszcza malowanie murków czek na suche dni. a na weekend kolejna akcja się szykuje. ja co prawda w pracy ale juz zacieram ręce
Wiolka5_7 21:35, 16 kwi 2018

nawigatorka napisał(a)
ja raczej będe liczyła, ze samo zarosnie. chyba, ze bedzie bardzo źle ale na razie deszcz więc oprysk musi poczekać.

Oby...
nawigatorka 22:57, 16 kwi 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

Oby...
iwka 08:40, 17 kwi 2018

Asia, a te zrębki to gdzie się zamawia, w tartaku ? gdzie tego szukać ?
nawigatorka 08:52, 17 kwi 2018

iwka napisał(a)
Asia, a te zrębki to gdzie się zamawia, w tartaku ? gdzie tego szukać ?
ja się śmieje ze u nas na wsi wystarczy rozesłać wici i są a tak poważniej to pytaj w zakładach drogowych, kółkach rolniczych które maja rębak i czyszczą często pasy drogowe. My gdy tylko w okolicy widzimy takie prace porządkowe to zaraz pytamy czy pozbyć zarobków by się nie chcieli. Najłatwiej załatwić to wlasnie na przedwiośniu bo wtedy te prace się wykonuje. Niektórzy kupują to na opał. Zdarzało nam się dokupować i takie. Wiesz to nie jest ładniutkie ale z doswiadczenia wiem ze bardzo skuteczne i z czasem wyglądają coraz lepiej.i nie zauwazylam by świeże zrabki szkodził
ivo 09:23, 17 kwi 2018

nawigatorka napisał(a)
ja się śmieje ze u nas na wsi wystarczy rozesłać wici i są a tak poważniej to pytaj w zakładach drogowych, kółkach rolniczych które maja rębak i czyszczą często pasy drogowe. My gdy tylko w okolicy widzimy takie prace porządkowe to zaraz pytamy czy pozbyć zarobków by się nie chcieli. Najłatwiej załatwić to wlasnie na przedwiośniu bo wtedy te prace się wykonuje. Niektórzy kupują to na opał. Zdarzało nam się dokupować i takie. Wiesz to nie jest ładniutkie ale z doswiadczenia wiem ze bardzo skuteczne i z czasem wyglądają coraz lepiej.i nie zauwazylam by świeże zrabki szkodził

Ja tez polecam zrębki z tym ze ja miałam takie składowane kilka lat i dopiero w tamtym sezonie użyłam. Lepsze są od kory która ciągle wywiewa wiatr i bardziej trwałe. Kory co sezon musze dosypywać a ze zrębkami spokój.
Rojodziejowa 10:44, 17 kwi 2018

Asia ja tu przyszłam do Ciebie na żebry Nie masz gdzieś przypadkiem jakiejś fajnej inspirki z dziecięcą piaskownicą wkomponowaną ładnie w ogród Najchętniej bym wszystkie dzieciowe chciejstwa za dom dała, żeby tego nie widzieć, no ale dzieci też bym wtedy nie widziała
nawigatorka 11:06, 17 kwi 2018

ivo napisał(a)

Ja tez polecam zrębki z tym ze ja miałam takie składowane kilka lat i dopiero w tamtym sezonie użyłam. Lepsze są od kory która ciągle wywiewa wiatr i bardziej trwałe. Kory co sezon musze dosypywać a ze zrębkami spokój.
pamietam u Babci były prawda? My dosypujemy co roku.to już trzeci z kolei kiedy udało nam się przynajmniej wannę przywiezc
nawigatorka 11:08, 17 kwi 2018

Rojodziejowa napisał(a)
Asia ja tu przyszłam do Ciebie na żebry Nie masz gdzieś przypadkiem jakiejś fajnej inspirki z dziecięcą piaskownicą wkomponowaną ładnie w ogród Najchętniej bym wszystkie dzieciowe chciejstwa za dom dała, żeby tego nie widzieć, no ale dzieci też bym wtedy nie widziała
ale najlepsza zabawa jest kiedy mamy nie widzi poszukam ale jie jestemnpewna czy cos mam... sama na nasza się czaje co by ja zlikwidować i ruska bale postawić
nawigatorka 11:13, 17 kwi 2018

Rojodziejowa napisał(a)

https://pin.it/p4v3sd6kjvaxll
Kurczę nie mam nic same domki dla dzieci...zamów u gosi i będzie designersko