jakbym ja taką ścianę zapodała sobie - zawsze o niej marzyłam - ale niestety na drodze stoi moja druga połowa... pod koniec urządzania domu usłyszałam "Nie chce nic słyszeć o białym i szarym"
lampa wyszła cudnie, w stylu industrialnym ciekawi mnie czy masz tak wszędzie czy tylko jest takim akcentem a co do ściany betonowej to moi znajomi robili samemu, wcale nie ma różnicy pomiędzy taka robota a gotowymi płytami super bardzo mi się podoba, w moich klimatach
Dziewczyny miło mi, że wierzycie, że ładnie u mnie ale naprawde nie ma co pokazywać. Wnetrze minimalistyczne ile się da i tyle. Wszystkie białe ściany (niektórzy pytaja kiedy w końcu pomalujemy) i białe meble, szare podłogi i okna. Brak detali, bibelotów, poduszek, dywanów, foranek, półeczek itp.
Jeszcze mamy stara sofę (bo dziecią ją wykańczają), jeszcze starszy stół (choć nowy mam w głowie). Wszelkie detale robię właściwie z Wami. Postery, teraz świeczniki, lampę a właściwie lampy, biurko z osb i paneli... - styl nowoczesny jest niestety drogi więć większość rzeczy robimy sami. pozatym chyba to lubimy.
bawię się raczej fakturami niz kolorami - mam kawałek białej cegły z odzysku, planuje beton, i mini ściankę z panelami 3d w WC tez handmade. Kolor tylko u Córek.
Mam nadzieję, ze w ogrodzie widać tez takie moje upodobania. A możę nawet w ubiorze, makijażu, bizuteri...
Przepis dotarła i bardzo się cieszę. czytałam kiedys podobny ale na płytach osb i nawet próbowałam na kawłąku ale niestety odpadało. Bedę Cię teraz gnębiła o szczegóły. Na poczatek napisz mi jaka ta fuga - jasna ciemna?masz jakies doświadczenia? Fajny pomysł z ta folią, ja myslałam o szybie bo właśnie na takiej gładkiej powierzchni mi zalezy. będę działała i podzielę się efektami jeśli będzie czym i chyba będę robiła jeszcze sruby w tych pytach.