zazdroszcze. moja starsza juz nie taka łatwa do ubierania. muszę nie raz stosować psychologicznych triki by z jednej stronu nie zauważyła, że ją do czegos namawiam, a z drugiej by miała wrażenie, że sama zdecydowała w co się ubiera
Chyba lepiej na ciuchy z Tobą chodzić niż do centrum ogrodniczego i marketu budowlanego Mi juz przeszło, bo ostatnie 5 lat to wolałam kwiatki i gumowce niż kozaczki
Inspiracja w głowie mojej więc musiałabyś się naszukać
a swoją drogą gdybym pobierała opłaty za te instrukcję to troche bym juz zarobiła
A więc tak - wycinasz nożem do tapet kształt gwiazdy w styropianie o wybranej grubości, boki gwiazdy wykładasz jakąś grubą folią, tak by beton nie miał bezpośredniego kontaktu ze styropianem bo się w nim zatopi i nie będzie gładki).
kładziesz gwiazdę na jakiejś płaskiej desce, na którą też kładziesz folie. Jesli forma jest duża to warto ją do deski ścisle przykleić by beton nie wypłynął dołem i warto wtedy pręcikami zazbroic w środku gwiazdę.
forme wypełniasz zaprawą.
na wierzch znów kładziesz jakiś płaski plastik lub grubą folie i dociskasz np deską. Folia na dnie i na górze da gładkę powierzchnię.
po dobie/dwóch możesz delikattnie zdjąć deskę i rozerwać styropian i pozostawic do calkowitego doschniecia i już