Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

ivo 11:22, 27 paź 2015

Nooooooo "niezły numer" Cudna jesień u ciebie Navi
iwka 11:50, 27 paź 2015

nawigatorka napisał(a)
Zima nie bedzie co focic wiec ciesze sie jeszcze kazdym lisciem.
Przedplocie w porannym słoncu

i pomyśleć, że kilka lat temu strasznie mnie denerwowały liście i grabienie ich czad
nawigatorka 13:24, 27 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Jak cudnie od plotu po liscie ...... A ten numerek uuuuuu

Zawilce zazdraszczam pieknie

Uuuuu to wyraz uznania czy wrecz odwrotnie?
Zawilce.w.tym miejscu marne bardzo bo rosna na gruzowisku ale by zmienic im ziemie to bylaby trudna sprawa,bo zaraz obok jest takie postojowe miejsce dla samochodow gosci,wysypane 20 centymetrowa warstwa granitowego lupka. Ale za to ML po 3 latach i jednokrotniej wynianie fajnie wygladaja.
nawigatorka 13:27, 27 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
też zwróciłam na niego uwagę bardzo fajnie to wygląda, fajny pomysł

Pomysl i projekt moj i malowanie tez.jedynie wyciecie z twardym styropianie o faktyrze jak tynk zlecilismy profesjonalistom.

Swoja droga numer ma.1 x 1,5m a i tak czesto jest niedostrzegalny.kiedys zatrzymala sie obok nas kobieta i oburzona krzyczy do nas: "jaki to numer bo tu nic nie opisane..."a stala zaraz przy nim...
nawigatorka 13:28, 27 paź 2015

ivo napisał(a)
Nooooooo "niezły numer" Cudna jesień u ciebie Navi

Dziekuje.choc to takie proste rozwiazanie.

Jesien piekna to fakt i trzeba sie nia cieszyc.
nawigatorka 13:29, 27 paź 2015

iwka napisał(a)

i pomyśleć, że kilka lat temu strasznie mnie denerwowały liście i grabienie ich czad

ja od zawsze wole lisciaste klopot jest wiadomo a najgorzej jak liscie sa mokre... ale takie to az milo grabic...ale ja poczekam z tym jeszcze chyba do weekendu bo na drzewie jeszcze sporo.
Dominika11 13:30, 27 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

Pomysl i projekt moj i malowanie tez.jedynie wyciecie z twardym styropianie o faktyrze jak tynk zlecilismy profesjonalistom.

Swoja droga numer ma.1 x 1,5m a i tak czesto jest niedostrzegalny.kiedys zatrzymala sie obok nas kobieta i oburzona krzyczy do nas: "jaki to numer bo tu nic nie opisane..."a stala zaraz przy nim...
warte podpatrzenia

a ludziom się nie dziwię, im wieksze tym mniej dostrzegalne - bo ludzie pewnie szukaja na bryle domu numeru, a nie na ogrodzeniu - ale wieśniaki
nawigatorka 13:32, 27 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
warte podpatrzenia

a ludziom się nie dziwię, im wieksze tym mniej dostrzegalne - bo ludzie pewnie szukaja na bryle domu numeru, a nie na ogrodzeniu - ale wieśniaki

Jesli sie.nie.mysle.wg prawa nr powinien byc i na domu i na ogrodzeniu.ale na.domu to by trzeba wzrok niezle wyostrzyc.fakt tez jest taki,ze ja ten.numer bardziej traktuje jako ozdobe niz informacje w nocy jest jeszcze podswietlony ledową tasma z gory.
nawigatorka 13:33, 27 paź 2015

A pod numerem ma kiedys stac dluga waska donica "koryto" ecolite z trawami... taka jak w domu.prawie zapomnialam
Dominika11 13:35, 27 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

Jesli sie.nie.mysle.wg prawa nr powinien byc i na domu i na ogrodzeniu.ale na.domu to by trzeba wzrok niezle wyostrzyc.fakt tez jest taki,ze ja ten.numer bardziej traktuje jako ozdobe niz informacje w nocy jest jeszcze podswietlony ledową tasma z gory.
ja tam od razu pomyślałam o numerze domu i bardzo mi sie podoba, a jeszcze podświetlony - pokaż fotkę